Pärast lahkuminekut endisest abikaasast Kevinist, on Britney läbi elanud raskeid aegu. Nüüd on ta aga uuesti armastusse uskuma hakanud ja unistab abielust. Uueks armastuseks Britney elus on Jason Trawick, kes mitu aastat on olnud Britney mänedzer. Juba mõnda aega on olnud alust arvata, et neil on salasuhe ning et sõprus on tasapisi üle läinud armastuseks. “Nad on paar, ehkki nad seda avalikult välja ei näita. Britney tahab, et esiplaanil oleks tema turnee Circus, mitte privaatelu,” kirjutab Rootsi Hänt Bild.

Mõned nädalad tagasi jäid Britney ja Jason pildi peale paradiisisaarel Bahamasel romantilist puhkust veetmas. Kaasas olid ka Britney lapsed Sean Preston,3, ja Jayden James,2, samuti Britney isa Jamie ning vend Brian.

“Jamie armastab Jasonit ja on andnud oma täieliku heakskiidu. Ta on üks vähestest inimestest, kelle peale võib igas olukorras kindel olla,” ütleb asjasse pühendatud allikas. Pildid räägivad oma selget keelt ja on raske kahelda, et õhus on tunda elektrit. Peale kõige muu saab Jason ülihästi läbi Britney poegadega ja on enda peale võtnud kasuisa rolli.

Jutud Britney ja Jasoni suhtest hakkasid Hollywoodis levima juba eelmisel suvel kui paar jäi pildi peale Costa Rica´l romantiliselt koos aega veetmas. Mõlemad eitasid suhet, mis nende sõnul oli õhust võetud. Jason on olnud Britney´le, kellele tavaliselt meeldivad “halvad poisid”, tohutuks toeks viimaste aastate jooksul. Nii siis, kui Britney end kiilaks ajas kui ka siis, kui ta psühhiaatriahaiglasse sattus. Jason on teinud kõik, et lauljat uuesti jalule aidata. Kui Britney suhe vanematega oli pehmelt öeldes pingeline, aitas ta kaasa suhete parandamisele.

Nüüd ütlevad mitmed Britney sõbrad, et pole teda ammu nii õnnelikuna näinud ning ta on leidnud sisemise rahu. “Ta on parim, mis Britney´ga juhtunud on. Nüüd
hoiavad kõik pöialt, et suhe kestma jääks. Ta on igas mõttes see õige,” kirjutab Hänt Bild.