Lindexi kevadmoodi iseloomustavad värvid, mustrid ning põnevad kombinatsioonid. Lindexi kevadkollektsiooni, mis on inspiratsiooni saanud 1980-ndatest ja varastest 90-ndatest, uueks modelliks on rahvusvaheline supermodell Carmen Kass, vahendab Resume.se.

“Lindexi selle kevade mood on nagu mustrite ja värvide plahvatus. Näeme nii suurepäraste jõuliste värvide kui ka veetlevate õrnade pastellitoonide segu, mida on miksitud ja sobitatud üsna ootamatutel viisidel,” ütleb Lindexi naisteriiete disaini- ja sisseostujuht Ylva Alkman.

Carmen Kass on üks maailma ihaldusväärsemaid modelle, kes nüüd hakkab näitama Lindexi kevadmoodi. Supermodell, kes on pärit Eestist, Tallinnast, on muuhulgas töötanud selliste moemajade heaks nagu Calvin Klein, Donna Karan ja Chanel. Carmen on kaunistanud moeajakirja “Vogue” kaant mitmes riigis ja talle anti mõni aasta tagasi ajakirja poolt “Model of the Year” tiitel.

“Valisime Carmeni, kuna ta toob meie riided fantastiliselt kenasti esile. Modellina on Carmen ainulaadne ning tugeva karismaga. Rõõmustav on see, et Carmen on pärit Eestist, kuna meil on poed Baltimaades ning  plaanime edaspidi rohkem laieneda Ida-Euroopas,” räägib Lindexi turundusjuht Johan Hallin.