See aasta pole Jennifer Anistonile lihtne olnud. Ta astus üle 40 läve, lõpetas suhte laulja John Mayeriga ja on tihti rääkinud sellest, et sooviks emaks saada. Seetõttu lohutab ta end mõnikord klaasi veini taga ning unustab kuldse lause “don´t drink and dial!”. Parajalt napsitanud, võtab ta kätte ja helistab Johnile.

Nüüd tundub paljudele, et Jenniferist ja temast üheksa aastat nooremast lauljast John Mayerist võib jälle paar saada. Seda loomulikult siis, kui Jenniferi hilisõhtused telefonikõned vilja kannavad. “Jen on tundnud end üksikuna, eriti oma viimase filmi võtete ajal New Yorgis,” jutustab üks asjasse pühendatud isik ajakirjale National Enquirer. Seda enam, et romanss näitleja Bradley Cooperiga jooksis liiva. “Seetõttu hakkas ta õhtuti Johnile helistama, sageli pärast mõnda liigset klaasikest..” jätkab allikas. Põhjus, miks Jennifer Johni tagasi tahab, olevat see, et bioloogiline kell tiksub ning seda kiiresti.

Ettekandja Scheana Marie Jancan, kellega John lühidalt kohtus pärast Anistonist lahkuminekut on sõnanud:” Ta räägib temast tihti. Tal on kombeks ööseti üksinda kitarri mängida ning ta tunneb Jenniferist puudust,” kirjutab Femalefirst.

Kuid Jenniferi sõbrad, eesotsas Courtney Coxiga, pole sugugi vaimustatud lauljast, kel casanova kuulsus. “Kõige suurem vastane on Jenniferi parim sõbranna Courtney Cox. Ta ei saanud kunagi Johniga läbi ja on alati arvanud, et Jennifer on Johni jaoks liiga hea,” kirjutab rootsi nädalaleht Veckans Nu. “Kuid Jen käitub
alati oma südame järgi ja keeldub teiste arvamust kuulda võtmast. Juhul kui ta peab mõnedest sõpradest Johni pärast loobuma, on ta nõus seda tegema.”