Sügisel ekraanile jõudva „Eesti otsib superstaari“ sarja võitja selgub detsembrikuus. Tänu teleprojektile saab tuule tiibadesse juba kolmas andekas laulja. Nii esimeste hooaegade võitjate kui ka paljude sarjas osalenute särav lauljatee kinnitab et „Eesti otsib superstaari“ pole pelgalt tavaline telesari, vaid jätab olulise jälje muusikamaailma.

„Sarjas osalemine andis mulle väga palju suurepäraseid kogemusi ja stardipaku, millelt lauljana alustada oli lihtsam,“ märkis Birgit Õigemeel, kes võitis sarja 2007.aasta kevadel. Sama kinnitab ka järgmise kevade parim – Jana Kask.

Saadetest on lavalaudadele jõudnud veel Luisa Värk, Taavi Peterson, Raimondo Laikre, Anna-Liisa Supp, Arno Suislep jpt

TV3 otsus superstaarisaatega juba sügisel jätkata sündis suuresti tänu televaatajate katkematule huvile ja positiivsele vastukajale. „Meilt on väga palju küsitud “superstaari” uue hooaja kohta ja kuna tundub, et huvi sarja vastu on suur nii vaatajate kui osaleda soovijate poolt, siis otsustasimegi jätkata,“ selgitas TV3 programmijuht Leho Verk.

Kolmanda hooaja saatejuhtide ja žürii koosseisu asjus läbirääkimised käivad. „Eelmise žürii ja saatejuhtidega olime väga rahul ning loodame, et vähemalt osa neist jätkab ka uuel hooajal,“ rääkis Leho võimalikest saatejuhtidest.

Kirjuta meile, keda tahaksid saatejuhtidena näha sügisel?

[ot-gallery url=”gallery/saade-eesti-otsib-superstaari-tuleb-taas”]