Mitmed avaliku elu tegelased nagu Anu Välba, Karolin Kuusik (pildil), Liisi Eesmaa, Merle Liivak, Anu Saagim, Ines, Jevgeni Fokin, Martin Saar, KalaMari, Tanel Padar, Hannaliisa Uusmaa ja Piret Järvis on võtnud nõuks disainida ise ehteid, mis väljendavad nende isikupära.

Inese jaoks on Ehtebazaar mõnusalt loominguline ja naiselik, ning heategevusprojektide jaoks on tal alati aega ja energiat. Disaineri ja stilisti taustaga Karolin Kuusik hindab võimalust visata rõivad nurka ja tegeleda hoopis ehtedisainiga. Ansambel HU? solist Hannaliisa Uusmaa nägi võimaluses peale heade tegude ka luua kogu bändile esinemisehted, mida siis tulevikus lavalaudadel kanda.

13. veebruaril on erandina ka kõik ehete disainijad leti taga ja ootavad kõiki külastajaid uudistama ja soetama endale lemmikute ehteid.

Iga persoon disainib lähtuvalt oma karakterist moeehte, mis peegeldab tema isikupära ja sõnumit. Iga ehet luuakse täpselt 50 tükki ja ühe ehte hinnaks on 150-200 krooni. Kogu müügist laekunud tulu annetatakse Heateo Sihtasutusele.