Selline on Elin´i ultimaatum Tiger´ile: golfitäht saab kuus kuud katseaega – kui ta sellega hakkama ei saa, ootab teda lahutus. “Arstid on Elin´it veennud selles, et abielul on veel lootust,” ütleb üks tema sõpradest ajalehele Sunday Mirror.

Nüüd on Elin Nordegren nõus pärast möödunud detsembris lahvatanud truudusetuseskandaali Tiger Woods´ile veel viimase võimaluse andma. Sunday Mirrori andmetel on Elin esitanud ultimaatumi: Tiger´il on kuus kuud aega, et end parandada. Kui tal see ei õnnestu, ootab ees lahutus. Sellise otsuse langetas Elin pärast seda, kui oli kohtunud abikaasa arstidega võõrutuskliinikus, kus viimane seksisõltuvust ravis. Nimelt veensid arstid Elin´it selles, et Tiger on teinud ravi jooksul “suuri edusamme”. “Elin on veendunud, et on veel lootust. Armastus ei ole sellest suhtest kadunud. Sellepärast on ta nõus mehele teise võimaluse andma,” ütleb allikas.

Tiger Woods lahkus kliinikust läinud reedel koos abikaasaga. Ravi ajal tunnistas ta üles suhte Rachel Uchitel´iga, 34, Jaimee Grubbs´iga, 26, ning veel ühe naisterahvaga.

Hetkel elab Tiger koos perega ühe sõbra majas Florida´s. Tema ja Elin planeerivad teist korda mesinädalaid pidada luksusjahil “Privacy”. Järgmisel nädalal kolitakse tagasi oma koju. “Pärast viis aastat kestnud abielu tunneb Elin, et peab asjad jälle korda saama,” ütleb allikas.