Peale üllatavalt kergeks kujunenud lahutusprotsessi naudib Madonna eksabikaasa Guy Ritchie täiel rinnal vallalise elu.

40-aastane filmiprodutsent veetis esmaspäeva öö endale kuuluvas Mayfairi pubis “The Punchbowl”, kaaslaseks Bosnia päritolu abielunaine Dijana Jenkins koos sõbrannaga. Pidutseti keskööni, mil naised lahkusid ja Guy jäi üksinda aega veetma. Allika sõnul oli kolmesel grupil nalja nabani ja Ritchie oli ilmselgelt alkoholiga liialdanud, vahendab DailyMail.

“Nad laulsid tänavail ning kui naised otsustasid lahkuda, üritas Guy veenda neid siiski jääma… lõpuks saatis ta nad teele mahlakate suudlustega.”

Peale Madonnast (50) lahkuminekut on meest nähtud erinevate naiste seltsi nautimas. Tema lähedaste tuttavate hulka kuulub näiteks Jemima Khan ja eelmisel nädalal nähti teda juba teist korda ühe saladusliku brünetiga aega veetmas, kelle isikut pole meelelahutusmeedia veel tuvastada suutnud.

Madonna seevastu rikastab oma pereelu ja valmistub koos poiss-sõber Jesus Luziga koju tooma adoptiivtütar Mercy Jamesi, kelle adopteerimiseks ta üle kivide-kändude lõpuks loa sai. Enne haritakse nelja-aastast Mercyt Malawis, tüdrukutirts õpib inglise keelt ja muud vajalikku.