“Mul on praegu kolm ametit: olen laulja, ilmaneiu ja koduperenaine,” loetleb eelmisel suvel Kanal 2 “Reporteris” ilmaneiuna alustanud Grete Klein.

“Reporterisse” sattus Grete Klein juhuslikult. Ansambel Bad Orange otsis muusikavideosse Chihuahua tõugu koera ja Grete viis oma lemmiku võtetele, kus solist Kalmer Neidla uuris, mida ta ilmatüdruku ametist arvaks. “Läksin stuudiosse kaameraproovi kahtlusega, aga nägin kohe, et Kanal 2s on kõik lahedad sellid koos,” räägib Grete ajakirjale Nädal.

Tööintervjuu asemel tegi Grete kaameraproovi. “Pabistasin enne esimest proovi ikka palju,” mäletab tüdruk. “Läksin stuudiosse. Öeldi, et seisa siin, seejärel pandi uks kinni ja tekst hakkas jooksma. Alguses tõmbas kohe krampi, et kuidas siis nii äkki.” Pärast lepiti kokku teine proovipäev ja kolmas katse jõudis juba eetrisse.

“Mulle meeldib huumor ja arvan, et mu üks lemmikutest on just tema. Väga lahe inimene,” räägib Grete, et tema üheks telelemmikuks on Peeter Oja. Kohtunud Grete “Ärapanijaga” ei ole aga läbi telepildi on mees talle muljet avaldanud. “Ta on väga andekas inimene, kes suudab kõik olukorrad naljaga lahendada.”

“Näiteks C.S.I. kriminaliste”. Fox Crime on mu lemmikkanal,” räägib Grete, et armastab krimisaateid ning et seebikaid tema ei vaata. Nendele eelistab ta dokumentaalfilme.

“Kunagi vaatasin “Metsikut roosi” ja “Unistajaid”. “Vapraid ja ilusaid” ka, kuid seegi ei paku enam pinget.”