Saatest “Selgeltnägijate tuleproov” tuntuks saanud Indrek Leibur on endiselt töö ja enda otsingutel. Tingimisi vabaduses olev mees unistab abielust kauni noore kaasa Ingaga, kahest lapsest ning isiklikust juuksurisalongist, samuti sooviks ta rohkem lõbutseda. “Olen kodus päevad läbi. Istun netis, suhtlen rahvaga. Pole seda raha ka, et igal pool käia lõbusemas – aga tahaks muidugi lõbutseda,” räägib Indrek Leibur Gossip.ee-le.

Kuidas elate? Millega igapäevaselt tegelete?
Kuule, suht rahulikult. Mingit möllu ei pane, mul ju tingimused peal noh – katseaeg! Olen kodus päevad läbi. Istun netis, suhtlen rahvaga. Pole seda raha ka, et igal pool käia lõbutsemas – aga tahaks muidugi lõbutseda!

Kuidas edenevad töö otsingud?
Ega raske on, vaata palju on selliseid lubajaid – nimelt sellised helistavad ja küsivad, et kas tahad tulla, raha saad teenida. Viimane näide, kutsuti mingisse räpi videosse. Ootan siiani, kuna asi toimub, pole midagi kuulda. Vaat sellised lood!

Millist tööd tahaksite kõige meelsamini teha?
Juuksuri tööd. Olin ju vanglas juuksur, seal sain hea praktika aga salongid tahavad ainult paberitega töötajaid! Unistan, et saaksin enda salongi teha – vot selline unistus on minul!

Osalesite saates “Selgeltnägijate tuleproov”. Kas ja kui palju te endale ja oma lähedastele ennustamisega tegelete?
Väga vähe. Ausalt, kuigi on aega, peaks rohkem sellega tegelema jah. Ainult Ingaga koos arutame asja. Avame teineteisel silmi, et rohkem osata asju teise nurga alt vaatada jne.

Mis on olnud viimane ennustus, mille tegite, mida ette nägite ja mis täide läks?

See oli nii ammu tagasi, ausalt ei mäleta seda.

Räägime veel ennustamisest – kas te oskaksite ette näha, kes võidab Eesti laulu ja sõidab Eurovisioonile Eestit esindama?

Kui aus olla, ma pole isegi vaadanud, mis ja kes seal esinavad. Olen selle kuidagi ära unustanud.

Milline on teie kokkupuude vaimudega – kas olete neid kohanud, nendega suhelnud, usute vaimudesse?
Ma ei tegele vaimudega. Nii et ei oska öelda selle kohta midagi.

Mida mõtlete täna – kas saates osalemine andis teile midagi juurde, või võttis hoopis ära? Kas oleksite veel huvitatud mõnes saates osalemisest?
Saates osalemine jah andis juurde palju uusi tutvusi. Avasin rahaval rohkem silmi, kes ma olen – enamusel, kes ei teadnud mind, mõtlesid halvasti minust. Olen paljudega rääkinud ja nüüd ütlevad nad ausalt: “ma enne kartsin sind aga peale saated enam ei katda”. Ininmesed tulevad linnas ligi ja hakkavad julgelt suhtlema. Küsimusi tuleb igast valdkonnast – vastan kõigile. Ma olen selline otsekohene ja ei keeruta jne. Rahvale läheb see hästi peale! Saadetesse tahan minna ikka, mul on just üks saate tegemine pooleli, aga sellest ei taha rääkida. Eks ise kõik näevad varsti, nii et vaadake Kanal 2-te.

Milliseid saateid ise armastate telekast vaadata?
Kanal 2 on ikka mu lemmik aga vaatan tõsielu-saateid. Enamust, kõike mis Eestis on. Ka kõike, mis TV3-e pealt tuelb, viimane oli Kaalust alla. Filme vaatan ka, kõike action omasid ikka rohkem!

Millised plaanid on teil selleks aastaks? Kas tuleb hea aasta?
Kui hea aasta tuleb, see kõik oleneb sinust endast, kuidas seda elad – kas hea poole või halva poole. Kellele halb, kellele hea. Tahan see aasta autojuhi load ära teha ja tööle saada, see oleks kõige esimene soov mul. Kui need asjad korras, siis tuleb ülejäänud juba ise. Ma olen selline positiivse mõtlemisega – kui täna ei läinud hästi, eks siis homme tuleb parem päev ja nii ta ongi ka.

Millised on teil Ingaga plaanid – kas olete mõelnud ka abiellumisele, pere loomisele? Mitut last te muidu tahaksite?
Kunagi ei tohi räägida oma plaanitest kellelegi, siis tavaliselt läheb see plaan vett vedama. Olen seda siin väljas olles kogenud mitmeid kordi ja usu, see peab paika! Lapsi tahaks vähemalt kahte. Vahed pole, kas mõlemad poisid või tüdrukud. Pulmi tahaks teha kindlasti, aga hetkel vara mõelda. Selleks oleks ju raha vaja jne.

Kas teie oskate öelda, mis on õnn ja elu mõte?
Õnne ja õnnetust ei ole olemas, on vaid teineteise võrdsustamine. Ainult see inimene, kes on olnud õnnetu, teab kui hea on elada ja on enesele teadvustanud sõna ÕNN! Elu mõte – ela ise ja lase teistel ka elada!