Projekti Disko 4000 laulu “Ei usu” üks autoritest Piret Järvis ütles, et tema jaoks ei ole Eurovisiooni lõppvõistlusele pääsemine eesmärk omaette, kuna on konkursil juba osalenud.

Piret Järvis ütles ERR-i uudisteportaalile, et Eurovisioon on üks väga suur ja lõbus meelelahutusüritus. Samas tunneb ta, et on isiklikult kogemuse sellel üritusel 2005. aastal Vanilla Ninjaga Šveitsi esindades kätte saanud ning sinna uuesti pääsemine ei ole talle eesmärk omaette.

Piret soovitab muusikutel sellel võistlusel võimaluse korral kätt proovida, kuna Eurovisioonil on hea võimalus enda muusikat tutvustada ka inimestele, kes muidu nende tegemistest võibolla ei kuulekski. Piret Järvise sõnul motiveeris Eesti Laulu konkurss stuudiosse minema ja koos heade inimestega muusikat tegema.

“Oleme Paul Oja, Sander Loite ja Kallervo Karuga juba üsna pikalt pidanud plaani koos muusikat tegema hakata, aga siiani polnud veel ennast piisavalt kokku võtta suutnud,” selgitas Järvis.

“7. jaanuar, kuupäev, milleks tuli Eesti Laulule lood esitada, oli mõnusaks innustuseks lõpuks midagi päriselt ka ära salvestada, et katsetada, kuidas meie koostöö ka praktikas sujub. Õnneks läks kõik väga ladusalt,” märkis ta.