RedMoto Honda racing teami managerina töötav ja laulmisega tegelev Indrek Raadik peab ennast küll ratsionaalseks šoppajaks, aga reaalselt on kujunenud tema mitmed ostud just suurte emotsioonide ja hetketujude ajel. Keskmiselt kulub stiilsel mehel enda garderoobi peale umbes 750-1500 krooni kuus. “Ma ei oska ütelda, kui võtta aasta keskmine, siis on see summa kuskil 750-1500 krooni kuus, samas ei ole ma tegelikult sellele kunagi tähelepanu pööranud,” räägib Indrek Raadik Gossip.ee stiilirubriigile.

Kas te olete pigem emotsionaalne või ratsionaalne ostja?
Ise arvan et olen pigem ratsionaalne ostja, vähemalt aastal 2010. Ega seda raha nüüd nii lademetes ka ei ole, et iga asja endale lubada saab ja kas seda ongi vaja! Ostan asju, kui on vaja. Kui on vaja jopet, siis on vaja. Niisama asjade pärast ei osta!

Kas teil on mõni rõivaese, aksessuaar või muu toode, millest te poes ükskõikselt ei möödu?

Ma olen tähele pannud, et erinevad mütsid, jalanõud ja teksased on need, millele ma ikka silma peale viskan. Iseasi kas ma alati neid ka soetan.

Kui palju kulutate kuus keskmiselt riietele? Mis on olnud teie kõige n-ö pööraseim või emotsionaalseim ost?
Ma ei oska ütelda, kui võtta aasta keskmine, siis on see summa kuskil 750-1500 krooni kuus, samas ei ole ma tegelikult sellele kunagi tähelepanu pööranud. Sellel aastal olen teinud võibolla kaks emotsionaalset ostu. Lumi tuli maha ja mul oli jube kihk endale suusad osta. Vaatasin välja, kõik oli nagu otsustatud ja siis hakkas rahast tiba kahju, mõtlsesin et saab ju ka laenutada. Käisin korra laenutuses varustust vaatamas ja järgmisel hetkel olin juba poes ja ostsin omale kõik vajalikud suusatarbed!

Teine ost oli no kas just emotsionaalne, aga mul oli jopet vaja, olin juba pikalt ringi vaadanud, mida osta. Kuna teen tööd RedMoto Honda racing teami managerina, siis sõlmisin koostöölepingu DC esindajaga Exit Sport. Nemad organiseerisid meie motokrossi sõitjatele müügipäeva ja läksin minagi sinna “niisama” vaatama. Lahkusin müügipäevalt päris kalli DC jopega, tagasivaadates suur väljaminek, aga see jope on seda väärt ka!

On teil mõni lemmikkauplus Eestis, välismaal?

Erinevalt mõnedest teistest eestlastest püüaks olla nüüd originaalne – ma ei käi välismaal asju ostmas! Eestist on võimalik endale kõik saada, tuleb vaid ringi vaadata. Loomulikult on asju, mida Eestist ei saa, eks siis tuleb välismaale suunduda!

Milliseid brände te eelistate?

Riietest ja jalanõudest kindlasti DC, talveriided on mul samuti DC omad, olen väga rahul.

Millistes rõivastes tunnete end kõige mugavamalt ja paremini?

No vast teksad, t- särk ja vaba aja jalanõud. Kuid tunnen ennast mõnusalt ka ülikonnas.

Mis on teie meelest suurim moeaps?
Ma ei tea, eks ma olen kindlasti neid apse teinud, kuid moepolitsei pole seda vist tähele pannud!

Mida te kunagi ei kannaks, mis riivab silma?

Liibuvaid nahast pükse!