Tom Cruise ja Katie Holmes kolivad ajutiselt Austraaliasse, sest Katie hakkavad seal filmi „Don’t Be Afraid of the Dark“ võtted. Kuulus staaripaar on reserveerinud luksusliku hotellisviidi, mille hind on keskeltläbi 300000.- krooni ööpäevas.

Juulis Austraaliasse Melbourne´i kolivad Cruise ja Holmes peatuvad Katie uue filmi „Don’t Be Afraid of the Dark“ võtete ajal saientoloogist James Parkeri uhkes Crown Towersi hotellis ning nad on reserveerinud endale terve 39. korruse, vahendab WENN.

Hinna sisse mahub imelist vaade linnale ning ülemteenri ja lapsehoidja teenused, kes on nende käsutuses 24 tundi ööpäevas. Luksuslik sviit sisaldab nelja hiiglaslikku magamistuba, marmorist vannitube, eralifti ja loomulikult ka kööki.

James Parker soovib, et tema kuulsad külalised millegi üle ei nuriseks ning otsustas veel enne nende saabumist tervet korrust remontida. Kõik see ei olemuidugi odav, sellises sviidis ööbimine maksab tavakülalisele rohkem kui 300 000 krooni. Pole aga teada, kas Cruise seal peatudes ka rahakotti kergendama peab või teeb kaassainetoloogist hotelliomanik tähtsale paarile tasuta toa näol väga kalli kingituse, kuna tõenäoliselt tuleb neil Austraalias ju veeta kuid. Katie, kes on palju aega kodus koos tütar Suri´ga veetnud, ootab väga Melbourne´i kolimist, et saada vaheldust koduelust ja lükata oma karjäärile jälle hoog sisse.