Valjuhäälsed tülid, tigedad süüdistused, pikad teineteisest eemalviibimised ja kohtumised advokaatidega. Brad Pitt´i ja Angelina Jolie isiklik elu on muutunud traagiliseks. “Angelina arvab, et Brad ei tee mitte midagi õigesti,” ütleb üks allikas väljaandele Us Weekly, vahendab Aftonbladet.

Vaid mõni päev pärast seda kui briti “News of the World” teatas, et Brad Pitt ja Angelina Jolie on otsustanud lahku minna, kirjutab paari vahel toimuvast sügavast suhtekriisist Us Weekly. Ehkki paar väidetavalt endiselt koos elab, muretsevad lähedalseisvad inimesed nende tuleviku pärast. “Viimase aasta jooksul on nad järjest rohkem tülitsenud. Lõpuks lähevad nende teed lahku,” ütleb üks neist.

Allikas leiab, et järjest suurenevas lõhes on süüdi Angelina. “Ta on perfektsionist ja tahab, et kõik oleks alati nii, nagu tema tahab. Ta kisab ja karjub Brad´i peale kõige pärast.” Kuue lapse isa olevat seetõttu väga õnnetu. “Ta karjub Brad´i peale kui keedetud munad on liiga pehmed või kui ta on midagi ära kõrvetanud,” ütleb üks teine allikas. Siiani on Pitt ennast tagasi hoidnud. “Tema jaoks on liiga tähtis see, mida üldsus arvab. Ta ei taha maailmale näidata, et ta on milleski ebaõnnestunud. Jolie´l on aga võime panna teda end lollina tundma. “Angelina ei austa tema intellekti ja nad kaklevad ka sellepärast, et Brad toetab Obamat.” Laste kasvatamises pole nad samuti ühel meelel. “Nad kaklevad laste pärast kogu aeg, kuhu tuleb mänguasjad panna ja mida tuleb öelda lapsehoidjale, ” ütleb allikas.

Veel põhjuseid, mis paari omavahel tülli ajavad:
Jolie tahab veel lapsi. Pitt ei taha.
Jolie süüditab Pitt´i, et ta eelistab poegi tütardele.
Laste koolitamine: Pitt tahab, et kõik lapsed käiksid samas koolis, Jolie tahab koduõpet.
Jolie tunneb end üksikuna ja leiab, et nad on Prantsusmaal asuvas lossis isoleeritud.
Pitt tahab tulevikus rahulikku elu elada, Jolie pole selleks veel valmis.

Veebruaris alustab Angelina Jolie filmi “The Tourist” võtetega. Samal ajal hakkab Brad Pitt tegema ettevalmistusi rolli jaoks filmis “The Lost City of Z”.