Kas Katie “Jordan” Price tahab laste hooldusõigusest ilma jääda? Vaatamata hoiatustele, et popstaar Peter Andre tulevane eksabikaasa Jordan (kodanikunimega Katrina Amy Alexandria Alexis Price) võib lisaks abielulahutusele ilma jääda ka kolme lapse hooldusõigusest, ei taipa modelli ning ärinaisena tegutsev kaunitar end talitseda.

Nimelt põrutas Jordan otsejoones peoparadiisi Ibizale aega veetma, samas kui Peter viis kõik nende kolm last Küprosele puhkama, täites kenasti isakohustusi.
Peagi nähti Jordanit juba kahe hea tuttava seltsis ringi patseerimas, seljas vaid ülinapid bikiinid. Neidis peatub kuurortis, mis on eelkõige tuntud metsikute ööklubide poolest. Tänu oma alkoholivajadusele, mida Jordan avalikkuse ees tunnistanud on, tekitab see kõik kindlasti palju küsimusi ka erinevate õigusorganite ja pealtvaatajate seas – on’s naine tõesti pädev kolme järeltulija eest hoolitsema?

Jordanil ja Peter Andrel on kaks ühist võsukest – Junior (1) ja Princess Tiaamii (4). Kolmas ja neist vanim, Harvey (6), on Jordani poeg eelnevast suhtest jalgpalluri Dwight Yorke’iga. Harvey on raske puudega – poiss sündis pimedana ja põeb autismi, veetes oma elu ratastoolis.

Jordani ja Peteri suhe on üle elanud palju kannatusi – lisaks naise pidutsemislembusele, vähiravile, internetis levivatele alastpiltidele ja meedias figureerimise vajadusele on tal katkenud ka rasedusi. Paar teatas oma kolm ja pool aastat kestnud suhte lõppemisest maikuu keskel.