Näitleja Lindsay Lohan on kutsutud tuntud Austria ärimehe Richard Lugneri (77) saatjaks selle aasta Viini ooperiballil.

Lugner on tuntud oma noorte sõbrannade poolest ning igal aastal on tema kaaslaseks glamuursel peol uus noor kaunitar. 11. veebruaril toimuval Viini ooperiballil on tema saatjaks Lindsay Lohan, vahendab Popcrunch.

Varem on Lugner sinna kaasa võtnud näiteks Carmen Electra, Paris Hiltoni, Geri Halliwelli, Pamela Andersoni, Andie MacDowelli, Sophia Loreni ja Dita Von Teese´i ning möödunud aastal oli mehe käevangus “Meeleheitel koduperenaiste” staar Nicollette Sheridan.

Viin on tuntud oma 19. sajandi ballide poolest. Linnas peetakse ligikaudu 200 suurejoonelist balli aastas. Austria ballidest rahvusvaheliselt kõige tuntum on Ooperiball, mis leiab Austria üldsuse seas suurt vastukaja, kuna tegemist on populaarse kultuurisündmusega ja ballihooaja sümboliga, mis on Austria kultuuritraditsioonis erilise tähtsusega. Kõnesoleva sündmuse oluline panus Viini Rahvusooperi ülemaailmsesse mainesse (sest tavaliselt esinevad sellel maailmakuulsad ooperilauljad) kinnitab selle selgesti tajutavat kultuurilist tähtsust Austria jaoks.