Kui seksmodell Mariann Fogarasy,22, väitis end olevat David Beckhami uus armuke, lendas raevunud Victoria kiiresti Milaanosse, et oma abikaasalt seletust nõuda.

Mariann Fogarasy tekitas laialdast meediahuvi kui näitas endast ja Davidist tehtud pilte ja väitis, et viimane oli teda kutsunud ühele peole Milaanos. Ungari meedia sõnul nautis paar ka ühiselt romantilist õhtusööki. Uudis Davidi võimalikust uuest truudusetust käitumisest lahvatas kui pomm, kirjutab rootsi nädalaleht Veckans Nu. Jalgpallur oli aga kiire uudist eitama. “Ma ei tune mingit kirge teiste naiste vastu. Ma armastan vaid Victoriat. 90% sellest, mis on meist kirjutatud, on väljamõeldis. Viimane neist oli lugu ungari modellist. Ma pole kunagi koos selle noore daamiga õhtustanud,” ütles David.

Kuid kahju oli juba sündinud. “Viktoria raevutseb. Ta on nii tüdinenud taolistest valesüüdistustest,” ütleb üks allikas ajakirjale “The Closer”. “Ta teab, et Mariann tahab kõigest tähelepanu ja usub Davidit kui too ütleb, et see pole tõsi. Kuid ikkagi leiab ta, et kogu see lugu on talle alandav.”

Et juhtunud hüvitada, lendas abielupaar nädalavahetuseks Londonisse. Käinud ära sõbra pulmas, veetsid Victoria ja David aega kahekesi panustades oma abielusuhete parandamisele. Nüüd kaalutleb Victoria jälle selle üle, kas mitte kolida Milaanosse, et olla lähemal oma mehele, kes on kaunite itaalia naiste tähelepanu keskpunktis.