Möödunud aasta novembris said Ashlee Simpson ja Pete Wentz õnnelikeks vanemateks väikesele poisile Bronx Mowgli. Toetudes viimastele andmetele võib arvata, et nüüd on mõlemad õed lapseootel, kirjutab Veckans Nu.

Aasta tagasi suutis Ashlee Simpson,24, ühe kuu jooksul kihluda, abielluda ja teatada rasedusest. Juba sellest ajast on Jessica Simpson, 28, samuti lootnud peatselt õnnelikuks emaks saada. Nüüd tundub, et tema unistus väikesest perekonnast on täitumas ja ta ootab koos poiss-sõbra Tony Romo-ga last. Viimasel ajal on palju spekuleeritud lauljatari kehakaalu ümber, seda ka eelmisel nädalal, kui ta esines San Antonio Bud & Beer Festivalil Texases. Kuid nagu tavaks, lasi ta kiiresti oma esindajal teavitada, et kuuldused ei vasta tõele.

“Ta ei ole rase,” ütles Lauren Auslander portaalile Ahlanlive. Teised allikad on aga kindlad, et Jessica on lapseootel ning on sellesse pühendanud nii Tony,29, kui ka tema vanemad, kes teate üle küll eriti ei rõõmustanud. “Nad arvavad, et selleks on veel liiga vara,” ütleb üks allikas.

Ajakiri “Star” on teatanud, et Jessica pole ainuke Simpson, kes last ootab. Ka Ashlee ja Pete ootavad oma teist last, vaevalt pool aastat pärast poja Bronxi sündi. “Ta on olnud rase vaid paar nädalat ja ei taha sellest teatada enne kui paari kuu pärast,” jätkab allikas “Star”-ile. Ta on väga õnnelik ja loodab sellega päästa oma abielu, kus hetkel pinged valitsevad. Pete,30, ei ole aga ajakirja arvates veel valmis uusti isaks saama. “Ta armastab Ashleet ja Bronxi, kuid ta armastab ka oma vabadust, sõnab üks asjasse pühendatud isik. Ta kardab et teine laps võib suhted veelgi keerulisemaks ajada, ta ei taha tunda end kammitsetuna ning
sunnituna kogu aeg kodus olema.