Ashlee Simpsonil,24, kes väidetavalt ootab oma teist last koos Pete Wentziga,30, on kõik millest unistab ta õde Jessica Simpson, nimelt abielusõrmus ja oma pere.

Kahjuks ei ole Ashlee õnnelik. Nimelt näeb ta vaevalt varjugi oma abikaasast Pete Wentzist, kes põhiliselt tegeleb sellega, et on turneel ülimenuka bändiga Fall Out Boys või siis pidutseb. Ashlee on üksi kodus ja kannab hoolt seitsmekuuse poja Bronx Mowgli eest. Petest palju abi pole. Veelgi hullem, hiljuti sai Ashlee kohutava uudise, et Pete on end täis joonud ja Las Vegases striptiisitaridega lõbutsenud, annab teada Hänt Bild.

Kui Ashlee kuulis, et Pete-ile tehti eraldi ruumis lap-dance´i, ei rääkinud ta mehega kolm päeva. Nüüd proovib paar siluda järjest suuremaid lõhesid oma abielus, kuid see pole kerge. Suhe nende vahel on õhkõrn. Eraldi veedetud aeg ei aita suhtele kaasa, kuid Ashlee ei soovi ka turneele kaasa minna, mõeldes eelkõige poja heaolule. Küsimus on selles, kas Pete on teda palunud…

Ka Jessica Simpson pole oma eluga rahul, sest kauaigatsetud abieluettepanekut ja kihlasõrmust pole boyfriend Tony Romo,29, käest tulnud.