Margaret Kelomees (17) on nooruke lauljanna, kes tuli avalikkuse ette oma looga “Summer Dream” ja singliga  MSMS. Kaunis lauljanna räägib Gossip.ee rubriigile “Horoskoop” et ennustajate juures ta käinud ei ole aga teema tundub talle põnev. “Mulle on küll inglikaartidega ennustatud, kuid see on natukene teine asi, astroloogiaga seal väga midagi pistmist pole, ometi on need ennustused justkui naelapihta läinud,” avaldab Margaret Kelomees Gossip.ee-le.

Mis tähtkujust te olete? Kas üldse või kui palju tähtkuju iseloomustus klapib teie iseloomuga? Kas olete astroloogia vastu ka suuremat huvi tundnud, uurinud näiteks enda astroloogilist kaarti, lugenud vastavat kirjandust vms.?
Ma olen Kalade tähtkujust ja see iseloomustus on minu puhul enamjaolt täppi läinud – loovad ning musikaalsed ja tundlikud, nagu nende kohta öeldud on. Ega astroloogia mind täiesti külmaks pole jätnud, kuid eraldi oma astroloogiilist kaarti ma uurinud pole, arvan, et oleks päris huvitav.

Kas ja kui palju te tähemärkidesse ja horoskoopidesse üldse usute? Kas loete näiteks lehesabadest päevaennustusi, uurite naisteajakirjadest suhtehoroskoope, enne suuremaid ettevõtmisi vaatate taevamärke jne?
Mingil määral ikka usun horoskoopidesse ja tähemärkidesse, sest eks seal mingi tõde peab sees olema ning päris väljamõeldis see olla ei saa. Horoskoopi loen tegelikult alati ajakirjadest-lehtedest ning interneti portaalidest, kui uudiseid loen vms, aga tavaliselt päeva lõpus, et näha kas läks täppi, muidu kui seal midagi väga konkreetset kirjas on, siis alateadvuslikult püüangi nii käituda. Kunagi pole isegi pähe tulnud, et enne mingit olulist asja horoskoopi lugeda.

Mida arvate ennustajatest? Kas olete ise kunagi nende juures käinud?
Ennustajate juures ma käinud ei ole, kuid see oleks kindlasti väga põnev. Mulle on küll inglikaartidega ennustatud, kuid see on natukene teine asi, astroloogiaga seal väga midagi pistmist pole, ometi on need ennustused justkui naelapihta läinud.

Kas usute saatusesse, ettemääratusse, mingisse kõrgemasse jõusse, mõni usub ingleid mõni Jumalat, mida-keda teie?
Ma usun saatusesse, et kõik, mis tuleb, on juba ette kirjutatud. Inimene teeb küll kõik valikud ise, kuid iga valik viib lõpuks ikkagi sellele teele, kust ta algusest peale olema pidi. Usun ka sellesse, et kui üks uks läheb kinni, siis teine avaneb, sest see on minu elus juba raudseks reegliks kujunenud.

Kas olete kunagi tundnud, et teil on erilisi võimeid? Näiteks tundnud mõnda sündmust ette, saanud telefonikõne kelleltki, kelle peale just mõtlesite, tajute vaime jne?
Erilisi võimeid ma endal täheldanud pole, kuid mu parima sõbrannaga on mul küll kirjeldamatu telepaatia. Võime üksteise lauseid lõpetada ja teame juba enne sõnade välja ütlemist, millest juttu on. Juhtume juhuslikult samal ajal samu asju tegema ning kusjuures, ta on Skorpion ning astroloogilisest vaatepunktist ongi Kaladel ja Skorpionitel võime üksteise mõtteid ja tundeid väga hästi mõista. Kõik, mis nende kahe tähemärgi sobivuse kohta on öeldud, on täppi.

 

Loe lisaks:
KALAD (20.veebruar – 20. märts)

Kalade tähtkuju all sündinud on salapärased, peene intuitsiooniga, kuid need iseloomujooned ja ülipeen, tundlik iseloom raskendavad selle tähtkuju all sündinutel edasijõudmist materiaalses maailmas. Neil on fantaasia hästi arenenud ja huvi kõige müstilise vastu hästi suur. Neptuun annab neile pidevad kontrastid – rahutuse ja sisemise võitluse. Jupiter aga tarkuse ja õnneliku saatuse. Kuid selle planeetide vastuolu tõttu kannatavad Kalade tähtkuju all sündinud teravate hingepiinade, rahutuse ja tusa all.

Tihti puudub neil selge pilk eluvõitluseks ja nad lasevad mööda palju soodsaid juhuseid. Kalade tähtkuju all sündinud on kahtlejad, umbusklikud, tagasihoidlikud ja ei leia tihti kooskõla ümbrusega. Ka on nad liiga pehme ja järeleandliku iseloomuga, kuid siiski skeptilised tänu oma umbusule ümbritseva vastu. Neil on instinktid arenenud loogikast tugevamini ja nad võivad üllatada oma lühinägelikkusega, kuid alati ei ole neil omal arusaamist oma võimetes ja nad arvavad selle tulenevat oma mõistusest.

Selle tähtkuju all sündinud armastavad mugavust, on külalislahked ja kaastundlikud, kuid viimast omadust paiskavad nad liialt ja neid kasutatakse seetõttu üsnagi tihti kurjasti ära teiste poolt, kes seljataga nende kaastundlikkuse üle irvitavad. Nendel on raske leida sõpru ja mõttekaaslasi. Kui kalade tähtkuju all sündinu elu kujuneb lapsepõlvest alates normaalselt, jäävad nad siiraiks ja südamlikeks, muidu skeptikuiks.

Majanduslikult saavad Kalade tähtkuju all sündinud heale järjele ainult oma vaeva ja usinusega. Armastuse suhtes elavad nad läbi palju pettumusi ja nende abielud on väga harva õnnelikud. See on humanistide tähtkuju, filosoofide ja sotsioloogide märk. Võivad väga edukalt töötada teaduse alal, kuna neil on hea mälu. Võivad saada headeks kunstnikeks, muusikuteks, skulptoriteks.

Selle märgi all sündinud naised omavad alati eredalt väljenduvat individuaalsust, kalduvust ekstravagantsusele. Nende tervis ja meeleolu sõltuvad kuu faasidest. Täiskuu ajal on väsinud, apaatsed, kurdavad haiguste üle. Kalade tähtkuju all sündinud naiste minevik on harva puhas, kuid neist võivad saada head naised ja emad, tänu nende paindlikule ja kohanemisvõimelisele iseloomule.

Kuulsad Kalad läbi ajaloo: Edward Albee, Harry Belafonte, Elizabeth Browning, Luther Burbank, Enrico Caruso, Frederic Chopin, Grover Cleveland, Albert Einstein, Jackie Gleason, Händel, Rex Harrison, Ben Hecht, Victor Hugo, Ted Kennedy, Gordon MacRae, James Madison, Michelangelo, Zero Mostel, Vatslav Ni?inski, Rudolf Nurejev, Auguste Renoir, Rimski-Korsakov, David Sarnoff, Dinah Shore, Krahv Snowden, Svetlana Allilujeva, John Steinbeck, Elizabeth Taylor, Earl Warren, George Washington

Astroloogilise lähenemise järgi on kalade tähtkuju sodiaagi viimane, sümboliseerides surma ja aasta- kui ka eluringi lõppu.

Sümbol: Kaks vastassuunas ujuvat kala, sümboliseerivad kalade võimalusi, tõusta tippu või langeda põhja.
Valitsejad: Jupiter, Neptuun
Omadus: Muutuv
Element: Vesi
Eksaltatsioon: Veenus
Langus: Merkuur
Vastasmärk: Neitsi
Number: Kolm ja kuus
Kehaosa: Maks, jalad, hingamisteed
Nädalapäev: Neljapäev
Õnnepäev: Reede
Vääriskivi: Akvamariin, ametüst
Metall: Plaatina, tina
Värvid: Kahvaturoheline, hõbedane,mereroheline
Õnnenumbrid: 12, 21, 39, 48, 57
Lilled / taimed: Vesiroos, valge magun, nartsiss

[ot-gallery url=”gallery/margaret-kelomees-gossip-ee-le-usun-et-kui-%c3%bcks-uks-l%c3%a4heb-kinni-siis-teine-avaneb-sest-see-on-minu-elus-juba-raudseks-reegliks-kujunenud”]