Piitspeenike Bar Rafaeli, Leonardo Dicaprio endine tüdruksõber, räägib, et kriipspeenikesed naised on inetud. Ta ütleb: “Selleks, et bikiinides seksikas välja näha, peab naise keha olema kurvikas”

Iisraeli päritolu supermodell Bar Refaeli disainis hiljuti surfirõivaid tootvale firmale Hurley seksikad bikiinid. 24-aastane modell on veendunud – selleks, et bikiinides seksikas välja näha, peab naise keha olema kurvikas. Kui temalt küsiti, kuidas saavutada täiuslik bikiinivorm, siis vastas Bar: „Sööge. Kõhnukesed tüdrukud ei näe bikiinides head välja. Minu kõige patusem nauding on friikartulid!“ kirjutab FemaleFirst.

Refaeli armastab bikiine, kuid tunnistab, et isegi imelise figuuri puhul on vaja, et päevitusrõivad istuksid kui valatult. „Mul on kinnisidee täiuslike bikiinide leidmisest. Otsisin endale ideaalset paari väikseid musti bikiine. kuid Kahjuks on ajatuid, seksikaid ja täiuslikult seljas istuvaid päevitusrõivaid oli võimatu leida,“ selgitas Bar, miks ta otsustas Hurley´le bikiine disainida.