Ülemöödunud pühapäeval märgati Elmar Liitmaad (38) ja Kerstin Kurni (27) Saaremaalt mandrile suunduval praamil. Kuigi kaadrisse jäid Kerstin ja Elmar laua taga viksilt lehte uudistamas, ei jäänud ka nende suudlused ja kallistused pealtnägijaile märkamata. See aga ei olnud sugugi kõik – kui paar, kel jagus silmi vaid teineteisele, Kerstini kollase Volkswagen Pologa, roolis Elmar, praamilt maha popsutas, silitas naine veel hellalt mehe pead!

Kerstin Kurn on töötanud treenerina aastast 2000, praegu viib spordiklubis Reval-Sport läbi steppaeroobika trenne kirjutab Kroonika. Tal on mainekas FAF-litsents aeroobikas. Kerstin hakkas juba 15aastaselt tegelema showtantsuga, sealt saigi alguse tema aeroobikapisik. Juba keskkoolis juhendas ta trenne noorematele õpilastele ning siis lubas endale, et tema tulevane töö peab olema liikuv, räägib lisaks võimlemisele ilusalongis kunstküüsi tegev Kurm.

“Me saame Elmariga hästi läbi ja meil on kõik hästi,” tunnistab Kerstin heatujuliselt. Aeroobikakaunitar lisab, et nad ei ole Elmariga just ammused tuttavad. Elmar naisküsimustes suud ei paota.