Seagripp on meedias ärevust tekitanud juba ligi aasta. Paljud ei ole suutnud tänaseni otsustada, mis õige mis vale – vaktsineerida või mitte. Gossip.ee otsustas uurida tuntud eestlastelt, kas nad on ennast vaktsineerinud ja mis on nende n-ö terviseretsept. Otsa teeb lahti “Selgeltnägijate tuleproovis” seksika skeptikuna kaasa löönud Alice Järvet.

Kuidas hoidute seagripist? Kas olete end vaktsineerinud, otsustate veel vakstsineerida?
Ma ei ole seagripi ja sellega kokkupuutumise üle eriti pead murdnud. Vaktsineerimise osas samuti kaldun pigem arvama, et sellel võivad omakorda mingid muud nähud kaasa tulla, nii et hoian ka sellest eemale. Lisaks tundub see olema kellelegi väga tugeva kasumi teenimise huvidega kunstlikult konstrueeritud olukord.

Mida arvate alternatiivmeditsiinist?

Kirjutan hetkel raamatut, milles üritan ümber lükata nii mõnedki selgeltnägemise/müstikamaailmaga seonduva. Arvan, et alternatiivmeditsiin on minu jaoks ka samavõrd kahtlase väärtusega. Siiski, julgen väita, et väga palju on kinni mõtlemises ja suhtumises.

Milline on teie “tervise” retsept?
Hommikuti kange topeltkohv ja vähemalt kaks suitsu. Muidu käin kolm korda nädalas trennis, ujun, teen joogat ja võtan erinevaid fitness treeninguid. Kuna elan Nõmmel, siis on mul ideaalsed liikumisvõimalused, seda nii metsaradadel, lund rookides või küttepuid tassides. Ja eks paar korda kuus sõpradega väljas käimised tõstavad samuti toonust ja hoiavad vormi.