2007 aastal realitisaates “Eesti otsib superstaari” üles astunud kaunis ja andekas noor laulja Nele Kirsipuu, räägib, et tal on eriline võime jagada positiivset energiat. “Mul on võime jagada inimestele positiivset energiat ning seda suudab igaüks meist,” räägib Nele Gossip.ee-le. Selles me ei kahtlegi, sest Nele lausa pakatab positiivsusest. Vaatame, mida räägib lauljanna meie rubriigile “Horoskoop”.

Mis tähtkujust te olete? Kas üldse või kui palju tähtkuju iseloomustus klapib teie iseloomuga?
Olen tähtkujult Kaalud. Ma ei loe väga tihti horoskoope, kuid kui peale satun, on sarnasusi oma päevaste tegemiste ja juhtumistega ette tulnud küll.

Kas olete astroloogia vastu ka suuremat huvi tundnud, uurinud näiteks enda astroloogilist kaarti, lugenud vastavat kirjandust vms.?
Astroloogia ja tähtede vastu tunnen suurt huvi, kuid tähtedeseisu ja nende mõjusid meile ma otseselt uurinud ega tundnud ei ole.

Kas ja kui palju te tähemärkidesse ja horoskoopidesse üldse usute? Kas loete näiteks lehesabadest päevaennustusi, uurite naisteajakirjadest suhtehoroskoope, enne suuremaid ettevõtmisi vaatate taevamärke jne? Kuidas klapib teie tähtkuju teie lähedaste tähemärkidega? On teil mõni eluline näide stiilis „täpselt nagu horoskoobis!“
Tõttöelda, ei usu ma, et tähtkuju järgi inimeses midagi kindlaks saaks määrata. Samas ei loe ma ka seda valeks, kuna tähtkujud ja tähtedeseisud on inimesi huvitanud sajandeid ning kui miski nii kaua püsib, peab selles mingi tõetera peituma.

Mida arvate ennustajatest? Kas olete ise kunagi nende juures käinud?
Ennustajaid on igasuguseid, kuid minu jaoks on õige ennustaja see, kes tunneb inimesi väga hästi ja näeb nende tegelikku mina ja tegemisi läbi. Inimese ellusuhtumise järgi on tema tulevikku üsna lihtne ette aimata. Mina isiklikult ühegi ennustaja juures siiani käinud ei ole.

Kas usute saatusesse, ettemääratusse, mingisse kõrgemasse jõusse, mõni usub ingleid mõni Jumalat, mida-keda teie?
Mina usun kõrgemasse jõusse, jumalikkusesse, mis maailmas valitseb, ja ka ettemääratusse. Tean, et kõik, mis on, on nii nagu see olema peab. Miski ei ole juhuslik. Maailm on täiuslik. Vaid meie oleme loodud aru saama selle ebatäiuslikkusest. Usun, et on olemas mingi jõud, mis mind kunagi üksi ei jäta ja mis mind igas olukorras ja paigas kaitseb, nimetagu neid siis ingliteks, vaimudeks, hingedeks, Jumalaks, haldjateks või mis tahes olevusteks.

Kas olete kunagi tundnud, et teil on erilisi võimeid? Näiteks tundnud mõnda sündmust ette, saanud telefonikõne kelleltki, kelle peale just mõtlesite, tajute vaime jne?
Mul on võime jagada inimestele positiivset energiat ning seda suudab igaüks meist.

 

Loe lisaks:
KAALUD (24. sept – 23. oktoober)

Kaalud on sodiaagimärk, mida seostatakse Kaalude tähtkujuga. Kaalud on ainuke sodiaagimärk, mis ei kujuta elusolendit. Kaalud on tavaliselt kõige tsiviliseeritumad kõigist kaheteistkümnest sodiaagimärgist ja üsna tihti ka hea väljanägemisega. Neil on elegantsi, sarmi ja head maitset. Kaalud on lahked, väga õrnad, ilu ja harmoonia armastajad.

Kaalusid peetakse sageli kõige tasakaalukamaks märgiks, kuid see pole ilmtingimata nii. Kaalud on kahevahel olevad isikud, kes võivad metsikult võnkuda kahe äärmuse vahel või jääda üldse erapooletuks. Kaalud võivad kohaneda, end kohandada ja minna kompromissidele, et kõik oleksid õnnelikud, kuid sisemuses on nad väga sitke iseloomuga. Suhe on Kaaludele otsustava tähtsusega, sest üksinda tunnevad nad end ebatäiuslikena.

Kaalud suudavad hästi kritiseerida. Nad ei salli vaidlusi, kuid on heameelega ise ägedas vaidluses. Kaalude suureks miinuseks on nende otsustusvõimetus. Nad kahtlevad ja kõhklevad alatihti ning ei suuda ise otsustada ja vajavad teiste abi. Samuti on nad väga flirtivad ja ka pealiskaudsed.

Märksõnad, mis iseloomustavad Kaalusid:
Suhe, harmoonia, partnernlus, koostöö,diplomaatiline, lepitamine, perfekstionist, otsustustusvõimetu, kompromiss, ebasiirus, kohtumõistmine, kooskõlastamine, kahandamine, kahevahelolek, pinnapealmine, rahuarmastav, meelepärane, esteetiline, otsusekindel.

Kuulsad Kaalud läbi ajaloo: Julie Andrews, Birgitte Bardot, David Ben-Gurion, Sarah Bernhardt, Charles Boyer, Charlie Brown, Truman Capote, Dwight Eisenhower, T.S. Eliot, William Faulkner, Mahatma Gandhi, George Gershwin, Graham Greene, Helen Hayes, Rita Hayworth, Charlton Heston, Deborah Kerr, John Lennon, Walter Lippmann, Fraz Liszt, Mickey Mantle, Marcello Mastroianni, Nietzsche, Eugene O´Neill, Dr. J.B. Rhine, Eleanor Roosevelt, Ed Sullivan, Michael Todd jr., Oscar Wilde, Thomas Wolfe jne.

Element: õhk
Polaarsus: positiivne
Omadus: kardinaalne
Kehaosa: neerud, käed, selg
Valitsejad: Veenus
Vastasmärk: Marss
Eksaltatsioon: Saturn
Langus: Päike
Sünnikivi: opaal, kvarts
Värvid: roosa, kahvaturoheline, sinine, lavender
Numbrid: neli, seitse
Nädalapäev: reede
Vääriskivi: lasuriit, kvarts, turmaliin
Metall: teras, kuld, plaatina

[ot-gallery url=”gallery/nele-kirsipuu-gossip-ee-le-inimese-ellusuhtumise-j%c3%a4rgi-on-tema-tulevikku-%c3%bcsna-lihtne-ette-aimata”]