Et Angelina Jolie ja Brad Pitti suhe on viimastel kuudel olnud tormiline, pole mingi uudis. Kord räägitakse, et paar magab eraldi majades, siis aga, et kuulujuttude kummmutamiseks on neil plaanis juba sel sügisel abielluda. Samuti on räägitud probleemidest seoses armukadeduse ja truudusetusega. Kuid vähesed on aru saanud, kui tõsine on olukord tegelikult.

Paar nädalat tagasi oli paaril Brad-Jolie suur tüli. Angelina süüdistas Pitti lähedastes suhetes Diane Krugeriga, mida too loomulikult eitas. Siis aga sai Brad Pitt korraliku ehmatuse osaliseks. “Angelina ähvardas endalt elu võtta. Asi läks nii kaugele, et ta kirjutas enesetapukirja,” ütleb üks lähedane sõber ajakirjanikule Ian Halperinile Ianundercover.com-is, midagi, mis vastavalt varasematele kuuldustele pole esimene kord. “Kuid seekord oli see erinev. Brad pole teda kunagi näinud nii maniakaalse ja depressiivsena,” jätkab sama allikas. Peale selle levivad kuuldused, et staar on pöördunud tagasi vana halva harjumuse juurde ja end valu tekitamiseks vigastama hakanud.

Nüüd arvab Hollywood, et tormilist suhet pole enam võimalik päästa ja muinasjutt Brad-Angelina on lõppemas. Cannes-i filmifestivalil tegi paar oma parima, et tõestada vastupidist ja teha lõpp kuulujuttudele, kuid ilma suurema eduta. Nii paari endine ihukaitsja Mickey Brett kui ka kirjanik Andrew Norton, on kirjutanud elulood, kus muuhulgas väidetakse, et Angelina on petnud Bradi naissoost rokkstaariga. Samuti on näitlejanna lähedane suhe oma venna James Haveniga pidev oht tema kooselule, sest Agelina sovib koos temaga veel üht last adopteerida. Brad on nimelt teatanud, et rohkem lapsi ta adopteerida ei soovi, vahendab rootsi
nädalaleht “Veckans Nu”. James on juba sisse kolinud paari majasse Long Islandil. “Angie on teinud temast mitteametliku lapsehoidja oma lastele. Bradile on see vastukarva ning see on viinud mitmete tülideni,” kirjutab “The Sun”.