Angelina on veendunud, et tema elukaaslasel on suhe oma kaasnäitleja Diane Krugeriga. Romansile Bradi ja Diane vahel on vihjatud juba mitu kuud ning ka neist tehtud fotod räägivad selget keelt, vahendab Rootsi nädalaleht “Hänt Bild”.

Hetkel viibib Jolie uue filmi “Salt” võtetel, mis aga ei lähe nii hästi kui oleks võinud loota. “Ta unustab ära oma repliigid, väriseb ja vaatab taevasse. Mõned kaastöötajad kahtlustavad, et ta kasutab rohtusid. Ta nutab sageli ja sööb väga vähe,” ütleb üks allikas ajakirjale “Britain´s Now”.

Arvestades aga Angelina Jolie üldist seisukorda, on nii mitmedki kahtluse alla seadnud, kas Pittil ikka tõesti on suhe Dianega, kellega koos ta mängib filmis “Inglorious Bastards”. “Angie on veendunud, et Diane on Bradisse armunud. Ta tahab teda usaldada, kuid on teadlik, et nende enda suhe lõi õitsele just filmivõtete ajal (“Mr.and Mrs.Smith”-toim.), ütleb üks allikas ajakirjale “Star Magazine”.

Kuid Diane pole ainuke naine, kes Bradi hetkel võlub… Eelmisel nädalal jäi ta pildi peale koos kauni Halle Berryga, mille peale Angelina sai raevuhoo ja ei rääkinud oma elukaaslasega tervelt nädal aega. Ja siis veel Jennifer Aniston. Et Brad temaga kuu aega tagasi New Yorgis kohtus, ei olnud Angelinale sugugi mitte meeltmööda. Seda enam, et paar päeva varem sattus ta Pittile peale kui viimane lapsehoidjat “lohutas”.