Armastatud ja tunnustatud meigikunstnik Loore Härmat on tegutsenud meikijana juba üle 10. aasta. Lapsena unistas Loore saada baleriiniks, hiljem see soov veidi muutus ning siis tahtis ta juba juuksur olla. Alles aastaid hiljem, kui Loore töötas Katrin Sangla Make Up Stuudios, avastas ta meikimise võlu ning endas ande seda hästi teha. Paljude unistus on, et hobi oleks samas ka tööks, Loorel see nii ongi.

Loore töö põhivaldkonnaks on meikimine fotode ning reklaampiltide jaoks ning koos õe Reedaga korraldatakse ka huvitavaid meigikursusi. Gossip.ee otsustas meie stiilirubriigi jaoks kaunilt meigikunstnikult uurida, kui palju mood üldiselt tema elu ja tegemisi mõjutab, mida Loore kanda armastab ning mis tema silma riivab.

Loore, kes näeb alati kaunis ja naiselik välja, räägib, et oste ta emotsioonide ajel ei tee, pigem on kõik ostud kaalutletud. “Olen pigem ratsionaalne ostja,” räägib Loore Gossip.ee-le. Nagu enamus naised, jumaldab ka Loore kauneid kotte ja kingi, millest ta ükskõikselt ei suuda mööduda. “Alati meeldivad ilusad kingad ja kotid.”

Konkreetset summat, mis kuus moekaupadele kulub Loore nimetada ei oska, sest regulaarselt ta poodides shoppamas ei käi.  “Ei oska selle vastata, sest eriti tihti ma asju ei osta,” räägib Loore ning nimetab, et tema elu pööraseim ost on olnud ühed ussinahast saapad, sest arvab, et ei suutnud neid välja kanda. “Ühed ussinahast saapad, millega ma eriti ei käinudki – ei kandnud neid valja.”

Loorel on välja kujunendud lemmikkohad, kust ta vajadusel alati midagi meelepärast leiab. “Eestis olen Fornarinast leidnud lahedaid asju ja Kaubamajast ka. Välismaal  meeldib Patricia Pepe,” nimetab Loore oma lemmikpoed. Oma lemmikbrändidena toob kaunis jumestaja aga välja Pinko ja Tara Jarmon´i.

Alati naiselikult riides seltskonnapiltidele jääv Loore räägib Gossip.ee-le, et kõige mugavamalt ta tunneb ennast hoopis hipistiilis riietes, kuid neid on kahjuks Eestist raske soetada. “Meeldivad hipistiilis riided, aga neid pole Eestis eriti saada. Veel meeldivad teksad ja naiselikud kleidid,” loetleb Loore riideid, mida kanda armastab.

Küsimuse peale, kas Loore vahel ka stilisti abi kasutab, vastab ta jaatavalt ning tunnistab, et on tulnud ette, et mõne suurema sündmuse tarvis on abi saanud Eesti stilistidelt. “Vahest mõne pildistamise jaoks olen kasutanud Karolin Kuusiku ja Zenja Fokini abi.”