Nüüd avaldab Angelina Jolie saksa ajalehele Das Neue antud intervjuus, et tema ja Brad Pitt´i vahel on kokkulepe, mille kohaselt ei ole vajalik suhtes elades teineteisele truu olla, vahendab Expressen.

 

Angelina Jolie, 34,  ja Brad Pitt, 46, on olnud koos viis aastat ja neil on kuus last. Kuid abiellumine pole nende jaoks kunagi aktuaalne olnud. Nüüd avaldab näitlejatar saksa ajalehele Das Neue, et tema ja Brad ei kavatse teineteise vabadust piirata. Angelina, kes varem on olnud abielus endast tunduvalt vanema mehega, näitleja Billy Bob Thornton´iga, 54, ning on eksperimenteerinud ka naistega, ütleb, et tal on armastusele liberaalsed vaated. Ka Pitt näib sellega nõustuvat. “Ei mina ega Brad pole kunagi väitnud, et kui koos elatakse, siis ollakse teineteise külge aheldatud,” ütleb Angelina Jolie ajalehele.

Edasi räägib kuue lapse ema, et mõnikord on suhted tema ja elukaaslase vahel tõeliselt sassis. “Õhus on elektrit kui Brad keeldub tunnistamast, et ta eksib ja asub kaitsepositsioonile. Siis võin ma nii vihaseks saada, et käristan ta särgi puruks,” ütleb Angelina.

Uues raamatus “Brangelina: The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie”, mille on kirjutanud kanadalane Ian Halperin, väidab viimane, et Angelina Jolie´l on Kambodzha dzhunglis pelgupaik, kus ta iga teatud aja tagant kohtub oma endise armukese Jenny Shimizu´ga. Samuti väidab Halperin, et Pitt´il oli Jolie kõrvalt suhe sudaani modelliga, kellega ta kohtus 2007-l aastal.

“Ma kahtlen, et truudus on suhte jaoks absoluutselt hädavajalik. Palju hullem on oma partner maha jätta ja pärast seda temast halvasti rääkida,” ütleb Angelina Jolie.