Juuksur, näitleja, meediastaar ja saatest “Tantsud tähtedega” ning filmist “Klass” tuntust kogunud Lauri Pedaja pole suupeale kukkunud. Rõõmsas tujus Lauri räägib Gossip.ee-le, et uueks aastaks tal suuri soove pole. “Ei ole mul mingeid soove. Iga mees on oma saatuse sepp ja oma õlle valaja. Jah, täpselt..õlle,” räägib Lauri Pedaja Gossip.ee- le.

Lauri saatis vana aasta ära klubis ning tunnistab kurvalt, et suurem saatmine oli tänavu hoopis päev enne aastalõppu. “Uue aasta võtsin vastu Rockilubis Tapper. Õdusalt ja rahulikult, kuna ma olin alustanud pidutsemist juba 30. detsembril,  siis 31. ei olnud enam see sama võim sees. Väsinud olin lõpuks,” räägib Lauri Pedaja Gossip.ee-le. “Aga jäin rahule. Eriti sellega, et pärast läksime edasi sõbra juurde.”

Uueks aastaks Lauril suuri soove pole ning uuelt aastalt midagi erilist ta ka ei oota. “Ei ole mul mingeid soove. Iga mees on oma saatuse sepp ja oma õlle valaja. Jah, täpselt…õlle!” Samuti ei andnud Lauri uueks aastaks lubadusi. “Ei andnud lubadusi. Mul on kõik nagunii normaalne ja superhästi,” räägib Lauri.

Lauril jäi aega ka teleprogrammi jälgmimiseks ning tema lemmik on läbi aastate sama – ETV.  “Jälgisin ikka teleprogrammi. Ma olen igipõline ETV fänn.”