Kaunis ja seksikas tantsijatar, tantsutreener ning saatest “Tantsud tähtedega” tuntust kogunud Kaisa Oja (25) rääkis Gossip.ee´le, et soovid on tal igaks algavaks aastaks suhteliselt sarnased. “Soovin alati, et kõik ettetulevad probleemid, väljakutsed ja ülesanded tööl ja eraelus oleksin võimeline täitma 100%liselt,” räägib tippsportlasele omase järjepidevuse ning sihikindlusega Kaisa.

Kaisa, kes igapäevaselt puutub kokku paljude inimestega ning annab tantsutrenne, veetis aastavahetuse rahulikult sõprade keskel.  “Veetsin oma aastavahetuse sõpradega. Olime sõbra maakodus linnast väljas. Mõnus rahulik olemine,” räägib Kaisa Oja Gossip.ee´le, et aastavahetus tuli mõnusalt ja ilma liigse kärata.

Nagu enamus inimesi, nii ka Kaisa, soovib järgmiselt aastalt õnnestumisi. Tantsijanna aga järeleandmisi ei tee. Oma probleeme, väljakutseid ja soove soovib ta täita 100%-liselt. “Uuel aastal soovin alati, et kõik ettetulevad probleemid, väljakutsed ja ülesanded tööl ja eraelus oleksin võimeline täitma 100%liselt,” räägib Kaisa. 

Samas lisab ta, et soovid ja ootused on üks asi, lubadused teine. Konkreetseid lubadusi ta ei andnud, sest need on kiired ununema. “Lubadusi ei andnud, sest tavaliselt need unuevad paari nädalaga,” ütles Kaisa.

“Uuelt aastalt loodan, et kõik suudaksid sellel raskel ajal hakkama saada ja positiivsuse säilitada, kaasa asrvatud ma ise!”