Tallinna linnapea on mees, kelle ümber on alati näha kauneid naisi ja kelle kohta ei väsita küsimast, mis tema juures neid naisi küll ometi võlub. Naised, kes on temaga kokku puutunud, väidavad intervjuudes, et Edgari kõige mehelikum külg pidavat olema tema jõuline isiksus. “Naised on väga veetlevad. Mõnikord see tõesti häirib,” räägib Savisaar ajakirjale Naised.

Kumb on õrnem sugu, Savisaar öelda ei oska. “Õrnus on vastastikune asi, see on alati olemas kahepoolselt,” räägib Edgar Savisaar. Ka oma iluideaali ta täpsustama ei kiirusta. “Eks sellest ideaalist ole midagi igas naises, kelle lähedal mul on olnud õnn olla.”

Kas prostitutsiooniga peab võitlema? “See on nagu iga teine ühiskonnanähtus, mis tuleb silma all hoida. Kui sellega tõsiselt võidelda, siis peaks ka võitma. Pidage aga meeles, et läbi kogu inimkonna ajaloo ei ole seda kunagi suudetud.”

Kas usud armastusse esimesest pilgust? “Armastus algabki pilgust.”

Milline rõivaese mõjub naise seljas kõige seksikamalt? “Oleneb naisest ja olukorrast. Minule meeldib, kui naine kannab niisuguseid riideid, mis tema vormid esile toovad. Mitte et tal on mingi kott seljas.”

Miks meeldivad meestele suured rinnad? “Mõnele meeldivad kohe väga. Eks see üks liigimälu küsimus ole,” räägib Edgar.

Mida Sa ei suudaks oma naisele andestada? “Suudan kõik. Ja loodan, et temagi suudab.”

Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast Naised