Tuntud kokapreili, kunstnik Epp-Maria Kokamägi (50) tütar Anni Arro (26) võis endale hiljuti lubada superstaarisaate Marten Kuninga (23) seltskonda – enne seda oli ta suhtele senise elukaaslase, kujundaja Jan Tomsoniga joone alla tõmmanud, kirjutab Kroonika.

“Mis siin ikka. Nagu kõik inimesed – saavad kokku, lähevad lahku,” tunnistab Anni. “Iseloomud ei sobinud. No kui ei sobi, siis ei sobi. Mul on nii palju tööd ka kogu aeg, et… Ma arvan, et ma olen pain-in-the-ass-naine. Ma olen sihuke värdjas naine selles mõttes, et teen nii palju tööd. Ükski normaalne inimene ei taha vist minuga koos olla…”

Kuigi Anni sõnab enda aja kuluvat peamiselt Solarise keskuse kohvikule Komeet, sealt esimest miljonit talle siiski ei koida. “Mina olen ju see väikeosanik. Nii et see ei ole täielikult minu kohvik,” räägib ta ajakirjale Kroonika.

Anni üürib Heina tänava korterit edasi, elamise jättis Jan (pildil nokamütsiga). Päris vabaks ja vallaliseks enne Jani näitleja Ivo Uukkiviga (44) kooselu nautinud Arro end aga nimetama ei tõtta. “Ma olen nii ja naa üksi. Ega ma täitsa üksi võib-olla ei olegi,” salapäratseb Anni.

Tõepoolest, kuu aja eest veetis Anni tunnetest säriseva nädalavahetuse superstaarisaate tähe Marteniga, ülemöödunud nädalavahetusel valisid nad koos särasilmil jõulukinke aga juba Kristiine keskuses…