“Ohmygossip Couture jätkab uuel aastal reklaamnäo Kristiina Raudsepaga aga lisaks temale saavad võimaluse veel 1-3 modelli,” räägib brändi arendusjuht Helena-Reet Ennet. Kas korraldatakse avalik casting, kelle vahel kaalutakse või millal otsus langetatakse, seda Helena-Reet veel ei avalikustanud.

Siiani on “Ohmygossip Couture” kaubamärki esindanud modell Kristiina Raudsepp, kellega jätkatakse koostööd ka tulevikus. “Kristiina on teinud tublit tööd, kindlasti jätkame temaga ka tuleval aastal,” räägib brändi looja ja arendaja Helena-Reet Ennet.

“Kristiina poolt reklaamitu müüb Ladina-Ameerikas hästi, kus siiani peamiselt tegutsenud ja kuhu põhiliselt panustanud oleme, meil ei ole mingeid pretensioone. Samas sooviks edasi liikuda ja Kristiina kõrvale uut verd tuua. Sobiva kandidaadi leidmisel lisame kampaaniasse 1-3 uut reklaamnägu. 2010 tuleme välja uue kollektsiooniga ning eksklusiivse limiteeritud erikollektsiooniga Ohmygossip Couture “Life is Beautiful”, mis toob turule valiku ehteid, kotte, toppe, pükse, püskikuid, põlvikuid, kotinagisid, puzzlesid, beebi tekke, lõbusaid seinamaale jpm,” räägib Helena-Reet.

Koostööd ihkab jätkata ka Kristiina Raudsepp. “Armastan Ohmygossip Couture´i,” räägib Ohmygossip Couture ülemaailmne reklaamnägu Kristiina Raudsepp. “Saan alati komplimente, kui selle brändi loomingut kannan. Gossip Media LLC on olnud ka üks meeldivamaid koostööpartnereid, kellega olen käed löönud – siiani olen saanud vaid positiivseid emotsioone ning tunnen, et olen end sidunud millegi suure ja hingelähedasega. Minuga arvestatakse, minu ideid ja mõtteid aktsepteeritakse. Koostöö on vastastikune ja huvitav. Ma tunnen, et iga päev toob midagi uut, midagi ilusat. Nii tooted, kui kollektiiv on tõesti tasemel – väga toredad inimesed, professionaalne tiim. Mina jätkan nii kaua, kui võimalik,” sõnab Kristiina.