Pärast seda kui seiklused armukeste ja prostituutidega päevavalgele tulid, tõotas Tiger Woods end parandada. Ameerika meedia andmetel jätkab aga Woods Elini petmist. “Ta kohtub endiselt armukese Rachel Uchitel´iga,” ütleb allikas ajalehele In Touch.

Viimastel päevadel on Tiger Woods ja Rachel Uchitel kohtunud Palm Beach´il Floridas, kus viimasel on korter. Ajalehe andmetel asub korter sama kai läheduses, kus on ankrus Tiger´i luksusjaht “Privacy”.

“Nad on kohtunud skandaali avalikuks tulekust saadik,” ütleb üks Uchiteli sõpradest. “Nad saavad kokku Rachel´i korteris.” Ametlikult viibib Uchitel, 34, lõuna Floridas ja külastab oma vanemaid.

Selleks, et jälgi segada ei ela Tiger mitte jahil “Privacy”, vaid peidab end ühel teisel läheduses asuval jahil. Rachel´i korter asub sellest umbes 200 meetri kaugusel. Varem on meedias kirjutatud, et Tiger ja Uchitel on teineteisesse sügavalt armunud. Ühes meilis on Tiger kirjutanud, et Rachel on talle lähedasem kui oma naine. “Ma poleks iial uskunud, et suudan kellestki hoolida nagu Sinust ja olla nii õrn nagu Sinuga. Ma olen lõpuks ometi leidnud kellegi, kes on minu jaoks õige, kellegi, keda ma pole eales varem leidnud, isegi mitte kodus.”

Väidetavalt on Uchitel üle saanud teistest armukestest, keda Tiger oma abikaasa kõrvalt on pidanud. “Ta on Rachel´ile öelnud, et mitte keegi neist ei tähendanud talle midagi ja et ta on tema jaoks ainuke,” ütleb allikas. “Rachel on sügavalt armunud ja ma ei usu, et neil on plaanis suhet lõpetada.”