Kiirete ja kalliste autodega käivad käsikäes alati ka kaunid ja seksikad naised. Vormeliasjatundjad on ritta seadnud kuulsate vormelipilootide kuulsad naised, kes leiavad kajastust pea sama palju, kui nende sportlastest mehed.

 

Flavio Briatore + Elisabetta Gregoraci
Endine vormelisõitja Flavio Briatore moodustas kunagi oma naise Elisabetta Gregoraciga F-1 kuulsaima paari. Gregoraci sai kuulsaks sellega, et pakkus intiimteenuseid Itaalia rahvusringhäälingu esindajale, et saada telesaatesse. Briatorel oli suhe ka supermodell Heidi Klum´iga, see aga lagunes peale seda, kui Klum teatas, et ootab tema tütart.

Jenson Button + Jessica Michibata
Vormel-1 maailmameistri Jenson Buttoni tüdruksõber on kaunis aluspesumodell Jessica Michibatal, kelle ema on jaapanlanna, isa aga Argentiinas sündinud hispaanlane.

Lewis Hamilton + Nicole Scherzinger
Eelmise aasta vormel-1 maailmameistri Lewis Hamiltoni tüdruksõber Nicole Scherzinger on ansambli The Pussycat Dolls laulja.

Kimi Räikkönen + Jenni Dahlman
Soomlasest vormelipiloot Kimi Räikkönen on abielus modell Jenni Dahlmaniga, kes võitis “Miss Skandinaavia” tiitli ja Miss Soome iludusvõistlusel tuli esimeseks printsessiks.

Heikki Kovalainen + Catherine Hyde
Soomlasest piloot Heikki Kovalainen on alates 2002. aastast koos olnud inglannast modelli Catherine Hyde`iga.

David Coulthard + Karen Minier
Vormelikarjääri lõpetanud David Coulthard on täna ajakirjanik. Coulthardi abikaasa Karen Minier oli varem Belgia spordikanali vormel-1 toimetaja. Ta vallandati, kuna rikkus ametialase professionaalsuse reegleid, armudes šotlasest vormelistaari.

Fernando Alonso + Raquel del Rosario
Fernando Alonso abikaasa Raquel del Rosario on Hispaania ansambli El sueño de Morfeo laulja ja näitleja.

Timo Glock + Isabell Reis

Toyota sõitja Timo Glocki kallim on majandust õppiv ja modellina raha teeniv Isabell Reis. 24-aastane blond kaunitar on osa võtnud ka Saksamaa tippmodelli valimise tõsielusaatest.

Felipe Massa + Rafaela Bassi
Felipe Massa abikaasa on jõukas brasiillanna Rafaela Bassi.