Oti võidulugu on nii võimas, et terve linnahall tõuseb püsti ja elab noorele superstaarile plaksutades kaasa. Tõeline superstaar on selgunud! “See tunne on kirjeldamatu ja võimas – pingelangus on selline, et ei oska kohe sõnadesse panna,” räägib Ott vahetult pärast superstaaritiitli kättesaamist. “Nüüd võtaks aja maha ja põrutaks sõpradega kuhugi soojale maale puhkama,” vahendab Õhtuleht Oti sõnu.

Ott katab kätega näo ja pühib pisaraid. Samal hetkel tõstab saalis võidukalt käed Oti ema – ja langeb siis pisarais tagasi toolile. Väriseval häälel ja pisarsilmil laulab Ott veel kord oma võidulugu, Robbie Williamsi “I Will Talk and Hollywood Listen“.

Plaane olen teinud küll ja sajast tuhandest kroonist peaks pisikeseks reisiks ikka jätkuma,” muheleb ta. “Kindlasti ostan Birgitile ühe pisikese jõulukingi ja diskokuuli. Tahaksin ka annetada osa rahast mõnele asutusele – ma ei ole seda veel välja mõelnud, kuhu!”

Ott ei pelga unistada, et tulevikus tahaks ta oma muusikaga ka välismaale piiluda, kuid ütleb, et enne tuleb Eestis endale piisavalt nime teha. “Tänapäeval on kõik suhtlemisvahendid olemas ja ma ei kardaks välismaale oma loomingut näitama minna.”

 

Palju õnne ka Gossip.ee poolt!