“Eesti otsib superstaari” saatest tuntuks saanud noor laulja Anis Arumets pole kaotanud lootust oma unistus ellu viia ja saada kord tuntud ning tunnustatud muusikuks ja lauljaks. „Erinevaid pakkumisi on tehtud – kutsutud bändidesse laulma, Eurovisioonile esinema ja muidki esinemisi pakutud,” räägib Anis.

„Ma siiski usun, et jään muusikuks, kas just lauljaks, seda ma ei tea, sest muusika on siiski hinges ja südames.” Praegugi tegeleb nooruk muusikaga ja muidugi pidutsemisega ja puhkab niisama. Tulemas on veel Superstaari saate ühislaul. Pealegi on Anis leidnud väga hea produtsendi Ago Teppandi, kes on laulja sõnul väga geniaalne noor helitehnik. Samuti on koostööd oodata Hendrik-Sal Salleriga. See, et ta võistlusest välja langes, ei morjenda noort talenti sugugi. „Ma leian, et kuna tegu on subjektiivse hääletussüsteemiga, siis varem või hiljem ma lihtsalt pidin välja langema, sest kõigi lemmik ei saagi ju olla.” Pealegi ei pruugi võitja olla teistest parim. „Rahvas hääletab ju oma isikliku maitse põhjal ja objektiivsus on täiesti välistatud.”

Anis peab naisideaaliks visuaalse kui hingelise ilu tasakaalu. „Muidugi peaks väljavalitu olema hea iseloomuga ja kergelt vallatu,“ nendib noormees. „Need on küll stereotüüpsed kriteeriumid, aga rohkem polegi ju tegelikult vaja.“ Hetkel naudib mees aga täiel rinnal vabadust ja on sellega väga rahul. „Aga üldiselt ma pole seksistlik persoon, seepärast väldin ka sellist kriteeriumitepõhist analüüsi,“ põhjendab ta. Kuigi tänavapilt noortest neidudest on igati kena, nii et vahest on koguni raske silmi vaos hoida, tunnistab mees. „Mõnikord tuleb ekstra pakk salvrätte kasutusse võtta, juhul, kui mokk töllakile jääb ja ila tilgub,“ naerab Anis.

„Ma ei oota elult mitte midagi, sest ma usun saatusesse, see, mis juhtub, see pidigi juhtuma,“ arvab talendikas laulja. „Minu unistuseks on saada kuulsaks muusikuks, ehkki see on väga raske, kuid mitte võimatu.“ Kuigi Anis ei pea end üldse väga eriliseks või huvitavaks inimeseks. „Ma lihtsalt olen ja naudin hetke.“