Pühapäeva õhtul saab selgeks, kes kahest finalistist võidab rahva südame ning saab endale superstaari?tiitli ja 100 000-kroonise plaadilepingu The Sun-iga. Tallinna Linnahallis toimuvas superfinaalis võistlevad Birgit Varjun ja Ott Lepland.

“Ootan suurt ja võimsat kontserti. Kui siiani on finalistid esinenud väikeses stuudios mõnesaja inimese ees, siis nüüd on huvitav näha, kuidas nad end suurel kontsertlaval kolme tuhande inimese ees kehtestavad. Nüüd alles näeme tõeliste talentide sündi!” kommenteeris kohtunik Mihkel Raud.

Mõlemad finalistid esitavad kolm laulu: jõululoo, seni esitatud lugudest parima ning võiduloo.  Ott Leplandi esituses kõlab jõululoona “A Little Drummer Boy”; oma parimaks esituseks möödunud saadetest peab Ott laulu “Kohtumistund”. “Olen selle loo ettekandega saates väga rahul, aga jätan siiski inimeste otsustada, kas see ikka oli parim. Pigem mulle see laul lihtsalt meeldib, vokaalselt hea ja mõnusa fiilinguga,” põhjendas Ott. Oma võidulooks valis ta Robbie Williamsi “I Will Talk and Hollywood Listen”. “See on meloodiliselt hea, julgete sõnadega ja mõnusalt eneseirooniline,” ütles Ott.

Birgit Varjun valis jõululauluks kauni ballaadi “Amazing Grace”. Lauljatari arvates on siiani väidetavalt tema kõige parem esitus “Blue”. “Otsustasin kantriloo kasuks, kuna selle esitusega sain kõige rohkem positiivset vastukaja. Birgit loodab, et võidule viib teda AC/DC “You Shook Me All Night Long”. “Ma ju lubasin AC/DC ka ükskord ära teha ja see on nüüd mu viimane võimalus. Pealegi saan selle looga oma teekonna siin saatesarjas võimsalt lõpetada.”

Kõik kümme finalisti esitavad superfinaalis ka traditsioonilise ühislaulu, millele tänavu kirjutas muusika Rein Rannap ning sõnad on Maian Kärmase sulest. Samuti astuvad lavale möödunud hooaegade võitjad Birgit Õigemeel ning Jana Kask, nende etteastet vürtsitab kahe lauljatari ühine duett.

Parim viis oma lemmikutele superfinaalis kaasa elada on neid aga saalis aplausiga ergutada- eile saabus müüki viimane kogus 195-krooniseid pileteid 20. detsembril Tallinna Linnahallis toimuvale superfinaalile.

Eesti otsib superstaari: superfinaal algab pühapäeval kell 20.30 TV3.