Neljal detsembrikuu õhtul esitavad Mikk ja Mirjam Dede Pärt Uusbergi, Robert Jürjendali ja teiste eesti autorite hingemuusikat.

14. detsember 19:00, Karksi valla kultuurikeskus, Karksi-Nuia
15. detsember 20:00, Glehni loss, Tallinn
16. detsember 19:00, EELK Rakvere Kolmainu kirik, Rakvere
23. detsember 19:00, Türi kirik, Türi

Juba aastaid on  õde-venda Mikk ja Mirjam Dede erinevatel lavadel küll koos, küll eraldi üles astunud. Ühest perest on välja kasvanud kaks suurepärast lauljat. Küll ja veel on ette on tulnud omavahelist võistlemist; kord on vend parem, kord õde parem. Kuid üksteise suured konkurendid on ühtlasi teineteise suurimad pöidlahoidjad.

Tänavuste jõulude ajal saavad varem edukaks ja menukaks kujunenud kontserdid “Laulud naistest ja naistele” (2006) ning “Pühendus headele inimestele” (2007) loogilise jätku kontserttuuriga “Hääl jääl”.

Peale erilise perekonna Dede on eriline ka muu koosseis. Esmakordselt kasutame keelpillivkartetti, vokaalsektstetti ja klaverisaadet. See kõik koos tekitab kõlapildi, mis suurepäraselt sobib valitud repertuaari, lauljate ja kontsertpaikadega. Tulemuseks on tund haaravat ja emotsionaalset kontsertelamust. Koosseisust tingituna on ka kõik esitatavad palad spetsiaalselt selle kontserdi tarbeks uue kuue saanud. Seaded on teinud Pärt Uusberg, Aare Külama, Lauri Lüdimois ja Rasmus Puur.
 
Solistid:
Mikk Dede
Mirjam Dede

Keelpillikvartett:
Rahel-Liis Aasrand (I viiul)
Marie Saame (II viiul)
Tuuri-Elo Viik (vioola)
Joosep Kõrvits (tšello)

Pianist Aare Külama.

Vokaalsekstett NIPP:
Mikk Dede
Mirjam Dede
Ott Kartau
Tuuri-Elo Viik
Jaanus Kann
Jaanika Kilgi

Kontserdi kestvus: 1 tund ja 15 minutit.

Piletiinfo: eelmüügist 100.-, tund enne kontserdi algust 125.- müügil Karksi-Nuia kultuurikeskuses, Rakvere rahvamajas, Nõmme kultuurikeskuses ja Türi kultuurimajas