Georg Clooney´ga toimunud esilinastusel sel esmaspäeval näitasid Angelina Jolie ja Brad Pitt end õnneliku paarina. Kuid alles mõned päevad tagasi oli toimunud suurim kaklus paari koosoldud aja jooksul, mille lõpetas alles politsei vahelesekkumine, vahendab Aftonbladet.

Politsei saabus kohale 15-l novembril pärast seda kui naabrid olid politsei poole pöördunud. Hollywoodi politsei peatus peres, kus kasvab kuus last, 20 minutit. Siis rahustasid nad naabrid maha ja ütlesid, et kõik on korras.

Kuid allikad, kes tunnevad hästi näitlejatest paari ja nendevahelisi suhteid, kirjeldavad olukorda hoopis teisiti. “Kaamerate ees on nende näol pidev naeratus, kuid kodus kaklevad nad absoluutselt kõige üle,” ütleb üks allikas.

Viimane tüli sai alguse sellest, et kuidas tähistada tänupühade (Thanksgiving- toim.) nädalavahetust. Pitt tahtis tänupühasid tähistada koos oma vanematega Missouri´s, samal ajal kui Jolie tahtis kaasa võtta poja Pax´i ja lennata Aasiasse seoses ühe heategevusprojektiga. “Ta ütles, et hädas olevaid lapsi külastada on tähtsam kui suhelda Brad´i vanematega. Tal on kõrini Brad´i ema ees pugemisest,” ütleb allikas ajalehele. Pitt vastas sellele karjumisega. “Ta ütles, et Angelina on egoistlik, mille peale viimane viskas tema poole tooli. See oli totaalne katastroof.