Homme alustab Kanal 2 traditsioonilist aastalõpu saatesarja “Ilus ja valus 2009”. Kolmel neljapäeval võtab saatejuht Hannes Võrno koos külalistega kokku lõppeva aasta meeldejäävamad sündmused.

Mis olid 2009. aasta kõige olulisemad, lõbusamad, hirmsamad, shokeerivamad, skandaalsemad ja südantsoojendavamad sündmused? Kas kaaskodanike maailmapilti raputas vabadussamba avamine või lagunemine, valimiskampaaniad või hoopis valimiste tulemused? On selleks seagripp, eelarvekärped, laulupidu, Madonna kontsert või hoopis midagi muud?

Erutavaid teemasid kommenteerivad juhtivate meediakanalite peatoimetajad Ainar Ruussaar (BNS), Merit Kopli (Postimees), Priit Hõbemägi (Eesti Ekspress) ja Väino Koorberg (Õhtuleht). Tabavaid märkusi pillavad ka Ivo Linna, Anne Veski, Peeter Võsa, Peeter Oja, Anu Saagim, Ingrid Tähismaa, Kristjan Jõekalda, Priit Pullerits, selgeltnägijad Tarmo ja Kristi, Mari-Leen Kaselaan (pildil) jpt.

Esimene saade teeb kokkuvõtte jaanuarist aprillini ning järgnevad saated vastavalt maist augustini ja septembrist aasta lõpuni.

“Ilus ja valus 2009” on Kanal 2 ekraanil alates homsest kolmel neljapäeval kell 20.00.