Aastate eest skandaalse raudtee erastaja Giovanni Sposato (eks)pruudina tuntuks saanud Kati Veerme (26) võitis TV3 telesaate “Teler.TV” ja Bastioni poolt korraldatud disainerite konkursi. Vahetult pärast võiduteate saamist tunnistas Kati, et disainikonkursi võit tähendab talle väga palju. “Peaaegu sama ülev tunne kui lapse saamine” on Kati õnnelik.

Juba toona kui nooruke piiga kuumaverelise itaallasega käis ning hiljem puid ja maid jagas, rääkis Kati Veerme intervjuudes ka seda, et õmbleb endale pea kõik rõivad ise. Kui Kati skandaalse kihlatu maha jättis, nõudis Sposato enne Katile taaskordete armuavalduste tegemist hooti kohtu kaudu muuhulgas tagasi ka pruudile kingitud õmblusmasinat ja selle varuosi. Kati ning kogu ta pere oli keevalisest ja oma armuasju läbi meedia ajada armastanud austajast viimaks tõsiselt tüdinud.

Täna on vahepeal Euroülikoolis moekunstniku-disaineri eriala omandanud ning emaks saanud 26-aastase Kati Veerme nimi meedia veergudel tänu tema enda tublidusele ning andekusele: Kati võitis kaks kuud kestnud “Teler.TV” ja Bastioni moemaja disainikonkursi ning sai õiguse maineka moemaja töös kaasa lüüa!

Kahesajast konkursil osalenud võistlejast valitud neli paremat näitasid oma viimaseid kodutöid Bastioni juhtidest koosnevale žüriile Lounge Museumis. Finalistid pidid oma oskusi proovile panema eri disainivaldkondades – alates Bastioni poe aknakujundusest kuni taaskasutatavate riiete disainimiseni.