Lauljanna Tanja Mihhailova ütleb, et ei mõelnud pikalt, kui ka teda suvel “Seitsmeste uudiste” järel igaõhtuselt eetrisse jõudva “Suvitaja” saatejuhiks kutsuti.

“Sama seltskonnaga tegime ju Teler-TVd, kogu tiim on lahe ja tuttav. Seepärast kõhklusi ei olnud, idee meeldib mulle väga.” Suvine saadete tegemine on Tanja sõnul lõbus ja inspireeriv, mõnusate inimeste keskel sünnivad ka head ideed, vahendab ajakiri Naised.

Tanja enda jaoks on suvi rahulikum aeg kui äsja lõppenud Vanemuise-periood. “Muidugi on mitmeid kontserte ja esinemisi siin-seal, aga püüan ikka korralikult puhata ja järgmise sügise jaoks jõudu koguda,” ütleb Tanja. Sügisel ootab järjekordne suur ettevõtmine Vanemuises – etendub John Kanderi muusikal “Ämbliknaise suudlus”, kus Tanjal kehastada nimiroll. “Proovid algavad septembris ja olen väga põnevil.”

Ent Tanja ei kavatse siiski kogu suve Eestimaal veeta – ees ootab ka poolenisti töö-, poolenisti puhkusereis Itaaliasse, kus plaanitakse esitleda Tanja uut plaati “Something More”.

Veel astuvad “Suvitajas” saatejuhtidena üles Eda-Ines Etti, Rolf Roosalu, Kristjan Kasearu ja Heti Tulve.