Selle aasta menuserjaalist “Selgeltnägijate tuleproov” seksika skeptikuna inimeste südamesse pugenud kaunis Alice Järvet räägib Gossip.ee´le, et sellel aastal ta kulutab kingitustele vähem kui varem. Seda muuseas ka põhjusel, et ta on avastanud enda jaoks uue ja huvitava hobi – maalimise! “Minul kulub kingitustele sel aastal suhteliselt tagasihoidlik summa, kuna avastasin endas kire maalimise vastu siis…” jätab Alice kavalalt otsad lahti.

Kuidas praegusel masu-ajal vähima rahakuluga jõulu- ja aastavahetuse peol glamuurselt särada?
Tahaks küll kõvasti välja öelda, et masu on tegelikult läbi ja õppetund mis sealt saime, on see, kuidas mõistlikumalt majandada ja avastada uusi oskusi ja võimalusi. Arvan, et see ei olegi nii keeruline, et jääda isikupäraseks ja samas mõjuda n-ö uuendatud särava väljanägemisega. Piisab, kui kokku sobitada olemasolevas garderoobis ja ehetekarbis sisalduv. Väike detaili muudatus või miks mitte ka kusagilt kirbukast ostetud lahe kleit, mis on kellelgi võibolla korra seljas olnud, kuid endal esmakordselt… juurde stiilne soeng ja jalga luksuslikud sukad, ja arvan, et rokib küll. Tegin endale ühe peo jaoks ise sukad – ostsin 60den mustad sukad ja peale triikisin käsitööpoest ostetud litrid, sellised mustad, ristkülikukujulised, (triikida tuleb läbi riide ja sukk tõmmata nt rulli keeratud froteerätiku peale). Tulemus oli viimase peal ja sai palju kiita!

Mis te arvate, milline Jõulukingitus on alati õigel kohal ja millega mööda panna ei saa?
Raamatud on üldiselt selline kindel valik, vähemalt minu puhul. Raamatukaupluste lettidel on valik väga mitmekülgne, alates põnevatest ja harivatest teadus- ja ajalooraamatutest kuni ahvatlevate kokaraamatuteni välja.

Kui suure summa olete planeerinud Jõulukingitusteks sellel aastal?
Minul kulub kingitustele sel aastal suhteliselt tagasihoidlik summa, kuna avastasin endas kire maalimise vastu siis… aga rohkem ma ei taha siinkohal rääkida.

Kõige paremaid kingitusi oskavad tavaliselt inimesed ise endale teha, sest teavad oma soove ja eelistusi. Milliseid meeldejäävaid kingitusi olete endale teinud?

Meeldejäävad on olnud reisid, kui võimalused lubasid, aga üldiselt teen endale kingitusi sõltumata aastaajast – need on siis kas lõhnad või raamatud.

Kas olete kogenud n-ö Jõuluimet? (on teie või mõne teie lähedasega Jõuluajal mõni sõna otseses mõttes ime juhtunud? Näiteks terve nahaga autoavariist pääsemine või midagi muud analoogset)
“Jõuluimed”, mis kahjuks meenuvad on kõikuv lisakilo- või paar aga midagi sellist tõelise ime, näiteks armastuse ime, sarnast kahjuks küll ei ole juhtunud. Mis muidugi ei tähenda, et see ei võiks veel juhtuda.