OHMYGOSSIP — Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Nicki Minaji ja teised on mitmetele õrnema soo esindajatele oma kaunite tagumikukumeruste poolest eeskujuks. Soome populaarseim konkurss “Suomen Seksikkäin” otsustas võtta auhinnavaliku hulka tagumiku implantaatide paigalduse, vahendab Iltamakasiini.

Naised, kellele loodus pole helde olnud, külastavad ilukirurgi ja lasevad paigaldada implantaadi. Avalikkuses on aina hakatud rääkima sellest, kuidas naised on lasknud paigaldada omale tagumiku implantaadid kuid rindade suurendamine ei tekita enam nii palju arutelu. Võib öelda, et rindade suurendamine on muutunud lausa loomulikuks nähtuseks.

Soome üks populaarseim konkurss Suomen Seksikkäin, kus valitakse välja riigi seksikaim naine, on otsustas tänavusele võitjale soovi korral tagumikuimplantaadi paigalduse kinkida. “Kuna pepu on saavutanud või isegi juba ületanud seksikuse näidud võrreldes rindadega, oleme otsustanud anda võitjale valida rinna- või tagumiku implantaatide vahel,” ütleb võistluse organiseerija, kes soovib jätkuvalt jääda avalikkuse eest varjatuks.

Konkursile saavad registreerida Soomes elavad kaunitarid SIIN

Loe lisaks:

Kadi Piller oli “Suomen seksikkäin 2012” võistlusel kuue finalisti seas
Internetikonkursil “Suomen seksikkäin 2012” kuue parema hulka pääsenud, ent võiduta jäänud eestlane Kadi Piller ei kurvasta, sest peaauhinnast – tasuta rinnasuurendusoperatsioonist – oleks ta nagunii loobunud. “Kui ma kunagi midagi rindadega üldse teha laseksin, siis tõsta ehk,” arvab büstikas naine.

“Soome seksikaim 2012” võistluse võitja on 23-aastane nelja lapse ema Video!
“Suomen seksikkäin 2012” e. Soome seksikaim 2012 konkursi võitja on kaunis Jasmin Karu – rahvast võlus tema tõmmu ilu ja sensuaalsus. Muuseas, 23-aastane Jasmin on nelja lapse ema, vahendab Iltalehti.

“Soome Seksikaima” valimisel osalenud eestlane Birgit Parv Gossip.ee-le: “Suomen Seksikkäin” avastas minu, sest osalesin kahel aastal Iltalehe-iltatyttö valimistel
Birgit Parv on noor, kaunis ja enrgiline Eestist pärit neiu, kelle elutee on juhatanud teda Soome. Birgit on elanud Soomes nüüdseks juba pea 6 aastat. Sellel aastal osales Birgit Soome Seksikaima naise otsingul. Birgit valiti küll 12-ne soositu hulka, aga sellega kahjuks võistlus ka piirdus.