OHMYGOSSIP — Veebruari algul tähistati traditsioonilist Viini ooperiballi. Miljardäri naisele Cathy´le oli omapärase kleidi tõttu koondatud suur tähelepanu, vahendab Ilta-Sanomat.

Austria miljardär Richard Lugner (83) saabus ballile käsikäes oma kauni Hollywoodist pärit abikaasa Cathy Lugner´iga (26).

Ärimehel on tavaliselt olnud kombeks palgata selliste ürituste tarbeks oma kõrvale mõni kaunitar. Sellel aastal on pääsenud tema kõrvale näiteks näitleja Brooke Shields (50). Varasemalt on mehe kaaslaseks saanud olla muuhulgas ka Pamela Anderson ja Kim Kardashian.

Lungeri abikaasa, Playboy modell Cathy tõmbas tänavu aga oma lummava kleidiga kõigi tähelepanu endale. “Siin on lihtsalt uskumatu,” kirjutas Cathy oma selfie piltide alla sotsiaalmeedias. “Olen nagu tõeline printsess,” õhkub naine.

Ärimehe Richardi ja Playboy modelli Cathy suhted on nii Austrias, kui Saksamaal palju tähelepanu äratanud, eriti nende suure vanusevahe tõttu. Naist peetakse õnneotsijaks. Paar abiellus 2014 aasta sügisel kuid kriitikud ennustasid, et nende suhe ei jää isegi mitte aastakeseks kestma. Abielu jäi püsima — paari esimene pulma-aastapäev on tähistatud. Cathy avaldab tihti Instagrami kontol fotosid abikaasa kingitud üllatustest. Saksa meedia on teinud järelduse, et mees on oma abikaasa alla pannud suure summa raha huugama. Paarike veedab puhkused luksuspaikades ning Cathy seljas on enamjaolt tuhandete eurode väärtuses disainrõivad ja kaunid ehted. “Ma ei ole mingi loll blond, kes püüdis omale rikka mehe. Ma teenin ka ise raha,” on naine ühes intervjuus märkinud.

cathy lungen
Cathy Lugner

Jaanuaris esitati paarikese kodust tehtud dokumentaalfilm, mehe ainsaks tingimuseks oli, et magamistuppa ei pääse keegi. “Olen mitmetele asjadele avatud kuid meie magamistuppa ei ole kellegil asja. Muidu ei ole mul dokumentaalfilmis midagi varjata,” ütleb tark ja asjalik peremees.

Cathy´l on endisest suhtest väike tütar, aga paar on rääkinud ka ühistest lastest. Hoolimata vanusevahest on paari abielu üsna klassikaline. “Me riidleme, naerame ja loomulikult ei puudu intiimsus. Lastest oleme rääkinud, aga ma pole selleks veel valmis. Kui ma oleksin temaga koos vaid raha pärast, oleksin rasedusvastaste vahendite kasutamise lõpetanud ja saanud temalt kasu nimel juba 5 last,” ütleb Cathy. “Üle 80-nesele ei ole isaks saamine väga ideaalne olukord,” kommenteerib mees perelisa kohta.

Vaata fotosid Cathy kleidist SIIT

 

Loe lisaks:
Lindsay Lohan saadab Viini ooperiballil Richard Lugnerit

Näitleja Lindsay Lohan on kutsutud tuntud Austria ärimehe Richard Lugneri (77) saatjaks selle aasta Viini ooperiballil.