OHMYGOSSIP — Mimi oli väike poiss, kes elas aastaid budistlikus kloostris, kuid tänaseks on ta tuntud kui Tai populaarseim supermodell.

12-aastaselt oli Mimi Tao nimi Phajaranat Nobantao. Veel kümme aastat tagasi ainuke riideese, mida ta kandis oli oranž mungarüü. Ta elas kloostris 6 aastat ja selle aja jooksul sai temast naine.

Mimi peab oma lapsepõlve õnnelikuks, ta käis katoliiklikus erakoolis ja tema pere oli majanduslikult heal järjel. Kuid 2000. aastate majanduskriisi tõttu kaotas pere kõik oma vara. Mimi õed läksid tavakooli ja Mimi saadeti kloostrisse.

Mimi Tao õppis selgeks enam kui 200 reeglit, mille järgi mungad elama peavad, kuid sisimas tundis ta end hoopis tüdrukuna. “Ma hakkasin käituma nagu tüdruk, rääkisin nagu tüdruk ja mind huvitasid kõik tüdrukute asjad nagu näiteks meikimine,” rääkis Mimi Bangok Post’ile antud intervjuus.

mimi tao

Ta kohtas kloostris mitmeid teisi poisse veel, kes olid huvitatud tüdrukute asjadest ning vahel nad mängisid catwalki showd ja disainisid justkui oma rõivaid. “Sel ajal oskasime me ainult puudrit näkku panna, värvida huuli ja joonistada kulmukaart,” lisab Mimi. Osad kloostris elavad poisid hakkasid rasedusvastaseid tablette sööma, lootes, et nende keha muutub naiselikumaks.

mimi tao

Kui Mimi käis kodus külas, siis ta ema märkas, et ta pojal on kasvanud rinnad. Mimi ema oli alguses šokis ja nõudis et ta rumalused lõpetaks, kuid Mimi oli teinud juba otsuse. “Väga halb tunne on näha oma ema nutmas sinu pärast. Lubasin endale, et ta ei pea mitte kunagi minus pettuma, vaid võib ainult uhkust tunda mu üle,” jutustas Mimi Tao.

Mimi otsis tööd, et saaks maksta ära ema võlad. Ainuke koht, kus transseksuaalsetele naistele tööd pakuti oli Pattaya. Mimi töötas seal mõned kuud, kuid mõistis, et see töö pole tema jaoks. Seejärel nägi ta juhuslikult dokumentaalfilmi Tai modellist Rojjana ja tundis, et ka tema koht on hoopis modellimaailmas. Mimi otsis aktiivselt tööd nii kodumaalt kui ka välismaalt, kuid sai pidevalt keelduvaid vastuseid.

mimi tao

Ent pika püüdluse peale tasus tööotsimine end ära. 22-aastane Mimi sai lõpuks tööd oma kodumaal ja ta maine kasvas järk-järgult. Tänaseks on saanud temast üks kuulsamaid modelle Tais. Endisest mungast sai lõpuks tippmodell ning ta on osalenud tuntud couture-showdel ja tähtsate moemajade võtetel.

Mimi ei jahi kuulsust, rahvusvahelist karjääri ega ka soovahetusoperatsiooni. Tema suurim eesmärk on maksta ära pere võlad. “Keegi ei tea, mida elu toob. Võibolla lähen tagasi mungaks kui mul pole muud teha. Vahel mõtlen, et munga elu on minu jaoks täiuslik,” rääkis Mimi.

 

Loe lisaks:
Ülikõhnad modellid on varsti minevik! Prantsusmaal jõustus karm seadus
Tervislik eluviis on oluline ja lõpuks üritatakse ka moetööstust sellele rajale suunata. Uue seaduse järgi peavad modellid Prantsusmaal saama tervisetõendi enne moeetendusi ja pildistamisi.

Soome modell Jenna: Kaamera ees poseerimine pole raske kui oled endaga rahul
Soome modell Jenna poseerib enesekindlalt seksikas jõuluriietuses Iltamakasiini.fi lehel.

Soome modellisaate võitja Sanni Salminen: Modellitöö tundus ebainimlik
Soome Modellikooli- saate võitja Sanni Salminen ei loonudki endale modellina unelmatekarjääri vaid töötab hetkel hoopis graafilise disainerina. “Olen nüüd omas valdkonnas.