OHMYGOSSIP — “Ma olin ka varem kõndimisega sina peal, sest mul on ju Lõvi (no ikka see koer), kes armastab 5-10 kg ringe. Aga nüüd külmaga ei taha ta, vaeseke, poolt tundi ka õues olla. Näen, kuidas tal on vahepeal kõik käpad õhus ja inisedes kodu poole tormab. No öelge mulle, miks siis mina peaksin teistsugune olema?” arutleb Krista Lensin oma Liigume.ee blogis.

“Kuigi uus aasta on käes ja ka mina kavatsen ennast eelnevast pisut rohkem kontrollida, siis ikkagi ei ütle ma ära kamina ees lambavilla sees, soojade susside ja pidžaama väel pokaali „midagi“ nautimisest. Õnneks ei andnud ma endale selleks aastaks lubadust jätta suitsetamine maha või midagi veel hullemat. Tahan lihtsalt rohkem liikuda ja aktiivse eluviisiga uuesti sina-peale saada. Aga algus peab olema sujuv. Väga sujuv, selline mõnus, õdus, uimerdavalt sujuv… Muide kuulsin just eile, kuidas üks mu tuttav alustas õige karmi dieediga ning kukkus kokku, lihtsalt otse näoga vastu kapiserva- tõepoolest, elagu dieet! Nüüd on tal näos mitu õmblust, millest jäävad armid.”

“Seepärast alustangi mina aeglaselt, sest tark ei torma! Kavatsen kõigepealt ära proovida keha ja hinge hellitused ja mugavad paitamised, kuni olen valmis katsetama uusi ja põnevaid trenne. Ikkagi inimene!”