OHMYGOSSIP — Soome tangokuningannaks 2015 valitud  Susanna Heikki kroonitiitel hakkab täis tiksuma ning saabub aeg, kui tuleb peaehe edasi anda järgmisele andekale. Aasta on kulgenud edukalt ja lõbusalt, vahendab Iltamakasiini.

Naist on viimasel ajal kimbutanud külmetushaigused, ent töökohustusi pole see seganud. “Olen juba jõudnud paar ravikuuri läbida. Õnneks olen saanud kõik esinemised ära teha ja neid pole olnud tarvis tühistada. Õnneks on gripp juba taandumas,” ütleb Susanna Heikki.

“Eks seda tangukuninganna aega on veel järel ja selle aja jooksul võib mida iganes juhtuda.” Naise jaoks on tiitli aja jooksul parim olnud see, et on kohtunud toredate inimestega. “Suurim auhind on see, et inimesed hakkavad rohkem tantsimist armastama. Olen alati teenindanud inimesi, kes soovivad tantsida ja teen seda ka edaspidi. Olen tantsuplatsil alati nende jaoks olemas. See on kõige toredam, et nad tulevad tantsima,” rõõmustab naine väga siiralt.

Susanna viitab sellele, et me elame vaid korra ja tuleb teha seda, mida hing ihaldab. Susanna hoiab end alati mõtete abil positiivsena. “Kui kõik asjad ei lähe päris hästi, siis tuleb lihtsalt edasi liikuda ja pöörata see asi võiduks ja leida häid asju. Kui vahel mõni asi ebaõnnestub, siis ega see alati nii ei lähe.”

Susanna plaanib terve perega koos puhkusele minna. “Mul on kolm tütart, kellest nooremad on kaksikud. Oleme selle kuu jooksul minemas Kanaaridele puhkusreisile. Läheme kogu perega lõõgastuma ja päikeselt energiat saama.”

Loe lisaks:
Saagim Ristomatti tantsusaatesse minekust: Sa saad ju infarkti!

“Kõigepealt ma ütlesin talle: “Sa saad tõenäoliselt infarkti! Kas sa mõtled ka, mis sa teed?” Siis me naersime tükk aega ja ma palusin tal aegsasti ka testamendi valmis kirjutada, kui ta kavatseb seal saates väga kaua vastu pidada,” räägib bravuuritar Anu Saagim Õhtulehele, kuidas ta reageeris disainerist abikaasa Ristomatti Ratia teatele oma osavõtu kohta Soome saatest “Tantsud tähtedega”.

Helena Liiv: Tants annab võimaluse veeta aega koos oma partneriga
Tantsukooli Tango treener, neljakordne Eesti meister standardtantsudes Helena Liiv räägib veebilehele Naistemaailm, et tants arendab kehalisi võimeid ning annab võimaluse veeta aega koos oma partneriga.