OHMYGOSSIP  — Üks on igavesti vallaline, teine on valusa lahkumineku läbi teinud, kolmas elab suhtes, mis ei ole ammu enam see. Võib olla, et nad kõik on tahtmatult armastuse endast eemale tõrjunud, vahendab Good Housekeeping ja jagab 7 tunnust, et end olukorrast ära tunda.

Asjaolu teeb kurvaks see, et inimesed, kes on teadlikult soovinud vältida hingevalu ja üksindust, saavad seda saatuse tahtel ikkagi kogema. Alljärgnevas tunnused, mis viitavad armastuse tõrjumisele:

1. Süüdistad end ebaõnnestumistes
Kes ei mõtleks aeg-ajalt sellele, mis eelmises suhtes valesti läks. Eneseanalüüs on vajalik tegevus kuid tihti tehakse seda ennast süüdistavas võtmes. Äärmisel juhul mõtleb inimene, et ongi välja teeninud üksinduse ja valu. Ei tasu ennast süüdistada, milline olid eelmises suhtes. Inimene saab just sellise suhte nagu on välja teeninud. Enesekindel ja püstipäi naine äratab hoopis teistlaadi tähelepanu, kui ennast maha tegev naine.

2. Oled negatiivne
Oled ilmselt kuulnud ligitõmbamise seadusest. Kui mõtled ja tegutsed negatiivselt, siis tõmbad ka edaspidi ligi ainult negatiivsust, sest sinu mõtted on läbikukkumise ümber koondunud. Kui su mõtted on koondunud imelise armastuse leidmise ümber, siis see leiab sinuni kindlasti tee. Ole positiivne ja lootusrikas!

3. Käitud alati samamoodi kuigi soovid teistsugust lõpptulemust
Väga raske on end kõrvalt näha, kui käitud tihti vanade ja kindlate tegutsemisviiside järgi. Kui avastad taas, et alistud teatud tüüpi meestele nagu näiteks vägivaldsetele, hõivatud või mõnele muule analoogsele tüübile, siis on aeg enesevaatluseks. Võib olla, et koht, kust uusi suhteid otsid, on vale. Valed võivad olla ka kontaktid, kelle läbi uusi tutvusi otsid. Proovi midagi täiesti uut. Seeläbi võib sattuda su teele piiritu õnn, mida ei osanud oodatagi.

4. Jälitad eelmist kallimat
Kas jälgid Facebookis, kuidas ekskallimal läheb ja mida teeb? Kui hoiad vanadest suhetest kinni, on raske uusi suhteid alustada. Kustuta vana kallim kasvõi sõbralistist ära ja liigu oma eluga uude etappi. Kui endise kallima sammud ei ole pidevalt sinu silme all, saadki mahti uuteks tegevusteks ja liigud elus edasi.

5. Varjad oma tõelist mina
Soovid, et teine ei näeks sind haavatavas olukorras. Sa ei soovi mugavustsoonist välja astuda. Häbened oma soove ja vajadusi. Selline viis loob sinu ja kaaslase vahele müürid. Kui ka temal on analoogsed kompleksid, olete suurte probleemide ees. Avatus ja asjade üle arutlemine on väga oluline.

6. Tõrjud alateadlikult kõik lähenemiskatsed
Kui sa ei ole juba pikka aega kellegiga koos olnud, võib asi olla selles, et oled kõik suhtealged teadmatult blokeerinud. Kuna näed kõigis vigu, ei näe sa ka armastust ning seeläbi jääd ilma imelisest tundest ja rahulolust. Uut potensiaalset kallimat ei pea kohe tegema pihuks ja põrmuks. Anna talle aega! Alles mõne aja pärast näed, milline ta on inimese ja mehena.

7. Arvad, et oled liiga suures stressis ja liiga suurte nõudmistega
Olgem ausad – oled tõesti stressis ja ambitsioonikas. Armumine ja suhe on tähtsusjärjekorras liiga kõrgel kohal. Teadvusta endale, et asjade vahele tuleb leida tasakaal. Kui see tundub raske, siis arutle olukorda uue kaaslasega, kellega oled just tuvunud. Kui ta mõistab sind, siis on ta see õige. Oluline on, et sa ei paneks teda tööle vaid enda ambitsioonide hüvanguks. Armuelu võib tuua sinu ellu seiklusi, õpetusi ja rikkust.

Avafoto: Pexels

 

Loe lisaks:
5 märki sellest, et targem oleks suhe lõpetada

OHMYGOSSIP — Igas paarisuhtes on kriise. Kõik kriisid aga ei tähenda, et suhe läbi oleks. Aga on ka olukordi, kus mõistlikum oleks loole panna punkt. Psühholoog Maria Farm loetleb olukordi, kus lahkuminek on parim lahendus.

8 märki meestele, et temake on see õige sulle
OHMYGOSSIP — Your Tango veebileht on mehi silmas pidades kokku koondanud sügavalt armumise tunnused, aga miks mitte ei võiks need sobida ka naistele.