OHMYGOSSIP — Soome laulja ja muusik Katrin Johansson on paljude teiste kombel hakanud kasutama Periscope keskkonda. See on sotsiaalne otseülekande aplikatsioon, mis toimib ka Twitter vahendusel, kirjutab Iltamakasiini.

Periscope on keskkond, kuhu saab telefoni kaudu videosid saata, asukohta jagada, audio-kõnet pidada. Antud keskkonna populaarsus on aina kasvamas. “Veedan nüüd aega uue rakendusega – Periscope. Teen otseülekandeid oma elust ja igapäevarutiinist. See on lõbus. Inimesed kommenteerivad ja arutlevad sinuga. Sealt saab näiteks head nõu riietumise osas,” ütleb Katrin Johansson.

“Kevad on tulemas ja plaanin anda live kontserte ja esitada laule. Mõtlen nüüd, et äkki peaks ka mõne soomekeelse laulu tegema. Praegu peame läbirääkimisi suure kontserdi osas, mis toimub Helsingis. Toimub ka koostöö ühe tantsurühmaga. Kui kõik õnnestub, tuleb kevadel unustamatu show. Ootan seda väga!”

Katrini viimane laul “Teardrops in The Rain” sai palju head tagasisidet. Nüüd plaanitakse luua uut muusikat, mis oleks tõeline tantsuhitt.

Kuula Katrini lugu SIIT